Pariprofiili

1 2 3 4 5 (2)
Helsinki
2 henkilöä

325 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Motivaatioprofiili pariskunnille

Meitä jokaista ohjaa 16 elämän perustarvetta eli motiivia, joiden voimakkuus vaihtelee täysin yksilöllisesti. Omien ja puolison motiivien tunnistaminen auttaa ymmärtämään toista paremmin ja parantaa arjen vuorovaikutusta.

Reiss Motivaatioprofiili (RMP) on tieteellisesti tutkittu työkalu yksilöllisten elämän perustarpeiden kartoittamiseksi. Reiss Motivaatioprofiili ja pariskunnan yhteinen keskustelu sertifioituneen motivaatiovalmentajan kanssa selkiyttävät motiivien eroja ja yhtäläisyyksiä sekä antavat eväitä onnelliseen elämään.  

Mitä elämyslahja sisältää?

Motivaatioprofiili on syvällinen ja tarkka työkalu, joka suoritetaan kolmessa vaiheessa. Tutkimus etenee seuraavasti:

  • Molemmat tekevät Reiss Motivaatioprofiilinsa itsearviointina netissä (kesto 20–30 minuuttia).
  • Tulokset käydään yhdessä läpi noin 1,5 tunnin mittaisessa keskustelussa joko kasvokkain tai etänä.
  • Paketti sisältää lisäksi pariprofiilin sekä molemmille oman RMP-profiilikuvauksen, kattavan raportin ja harjoituksia sekä itsenäiseen että yhteiseen jatkotyöskentelyyn.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Lahja soveltuu kaikille parisuhteessa eläville henkilöille, jotka haluavat tunnistaa ja ymmärtää sekä omia että puolisonsa perustarpeita saadakseen sitä kautta eväitä toimivan arjen rakentamiseen ja onnelliseen yhteiseloon.

Pariskunta voi olla seurustelun alkumetreillä miettimässä yhteenmuuttamista, kihlautumassa tai jo avioliiton kynnyksellä. Valmennus toimii myös pidemmän parisuhteen virkistäjänä tai muutostilanteessa, kun lapset muuttavat pois kotoa tai eläkeikä on lähestymässä.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.