Parisalsan yksityistunti kahdelle

1 2 3 4 5 (0)
Turku
2 henkilöä

50 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

YHTEISTÄ AIKAA TANSSIN PARISSA

Parisalsatunneilla harjoitellaan kuubalaisen parisalsan eli casinon perusaskeleet, kuvioita, rytmiikkaa sekä viemisen ja seuraamisen perusteita. Parisalsa on vauhdikasta ja iloisen leikkisää paritanssia, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia erilaisiin tyylittelyihin.
Tunnit järjestää Tanssistudio Flama, joka sijaitsee aivan Turun Linnan kupeessa.

Mitä elämyslahja sisältää?
Elämyslahjaan kuuluu yksi 60min kestoinen parisalsan alkeistason yksityistunti kahdelle henkilölle. Tunti pidetään tanssistudio Flaman tiloissa. Tunnin ajankohta sovitaan palveluntarjoajan kanssa erikseen.

Kenelle elämyslahja soveltuu?
Parisalsa sopii kaikille iästä ja tanssitaustasta riippumatta. Tämä elämys on erinomainen tapa antaa yhteistä aikaa esimerkiksi omalle puolisollesi, vanhemmillesi tai vaikka tuttavapariskunnallesi.


Sijainti

Turku

Vaatteet

Ohjeen mukaisesti

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Tanssivarusteiksi sopivat vaatteet, joissa on mukava liikkua. Tunnilla voi tanssia tanssilenkkareilla, tanssikorkokengillä tai paljain jaloin. Tunneille ei saa osallistua ulkokäytössä olleilla jalkineilla.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.