Sytytyspaketti

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1 henkilöä

190 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Koskaan ei ole liian myöhäistä

Onko sohva käynyt jo liian tutuksi? Onko tavoitteenasi mahtua vielä niihin 5 vuotta sitten hankittuihin lempifarkkuihin tai olla vaikkapa hääkuvassa hieman timmimmässä kunnossa? Kaipaako ruokavaliosi päivittämistä?

Mitä elämyslahja sisältää?

Sytytyspaketti räätälöidään aina omien tavotteiden mukaisesti. Arvostetun kuntoluotsin ohjauksessa saa tarkat neuvot tavoitteiden saavuttamiseksi. Kuntoluotsin henkilökohtaisella tapaamisella kartoitetaan omia tavoitteita vastaavat ohjelmat, olivatpa ne kuntoiluun tai ruokavalioon liittyviä.

Paketti sisältää konsultoinnin valmentajan kanssa, tunnin mittaisen tapaamisen salilla, ruoka- ja kuntosaliohjelman, ruokapäiväkirjan, henkilökohtaisen suunnitelman ja ammattitaitoisen opastuksen niiden saavuttamiseksi sekä etänä tapahtuvan tukikonsultoinnin.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Elämäntaparemontointi tai yleiskunnon päivittäminen on sijoitus, josta ei kannata tinkiä. Elämys sopii kaikille kunnosta riippumatta. Mikä onkaan parempi lahja itselle tai läheisille, kuin välittää heidän terveydestään ja hyvinvoinnistaan?


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Urheiluvaatteet ja -kengät.

Kesto

2-4 tuntia tai sopimuksen mukaan.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Nykyisellä kuntotasollasi ei ole merkitystä. Elämyslahja sisältää tunnin tapaamisen kuntoluotsin kanssa sekä neuvonnan myös netissä.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.