Hunajahieronta

1 2 3 4 5 (9)
Espoo
1 henkilöä

60 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Hunajahieronta tekee hyvää ja puhdistaa

Hunajahieronta kiinteyttää, aktivoi aineenvaihduntaa sekä puhdistaa, kuorii ja ravitsee ihoa. Hoito poistaa tehokkaasti kehoon kertyneitä kuona-aineita, joten se on erinomainen tuki paastoon tai laihdutuskuuriin. Hoito sopii myös lihashuoltoon ja nivelvaivojen hoitoon.

Mitä elämyslahja sisältää?
Hunajahieronta, kuorinta ja rentouttava hieronta. Hunajan hyvää tekevät ja terveyttä edistävät ominaisuudet on tunnettu jo kauan. Hunaja sisältää runsaasti hoitavia ja vahvistavia ainesosia ja on itsessään antiseptinen.

Kennelle elämyslahja soveltuu?
Niille, jotka haluavat parantaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa, selkävaivoja, nivelvaivoja, ihoa, pieniä vilustumisia, hengityselinten ja lymfajärjestelmän kuntoa ja myös niille, joilla on akne, kihti, hormonaaliset vaivat, hermotusongelmat. Hunajahieronta normalisoi verenpainetta ja sydämen toimintaa, vähentää selluliittia, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.


Sijainti

Espoo

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Hoito ei sovi niille, joilla on hunaja-allergia, diabetes, vaikeat sydän- ja verisuonitaudit, akuutit tulehdukset, leikkaukset alle 6kk, lapsille, raskaana oleville,  isot suonikohjut (ei voida hieroa, mutta hunajaa voidaan käyttää)Asiakkaiden mielipiteet (1)

kirsi m

valitsin lahjaksi hunajahieronnan espoossa ja se oli kerrassaan mahtava kokemus.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.