Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Beauty Wave

Mitä saadaan kun yhdistetään rentoutuminen, hyvinvointi ja kauneus? Vastaus on tietenkin Beauty Wave:n herkulliset, hemmottelevat ja korkealaatuiset palvelut. Entä miltä kuulostaa hunaja, suklaa, punaviini ja kaviaari? Kuka sanoi että kauneushoitola ei voisi olla myös herkullinen elämys?! Klassikoiden lisäksi löydät nimittäin Beauty Wave:n valikoimasta herkullisia palveluita joita ei saman katon alta löydä muualta! Valikoimasta löydät erilaiset palvelut niin palautumiseen, rentoutumiseen kuin virkistykseenkin! Täydellinen lahja hemmottelua kaipaavalle!
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

“Life is like a box of chocolates”

Vaikka elämässä ei koskaan tiedä mitä tapahtuu seuraavaksi, Beauty Wave:n ammattitaitoinen ja intohimoinen henkilökunta pitää huolen että Beauty Wave:n palveluissa ja hemmotteluissa saa juuri sen laadukkaan elämyksen mikä on valittu. Beauty Wave on kauneudenhoitoalan yritys, jonka elämyksissä yhdistyy rentoutuminen, hyvinvointi ja kauneus. Beauty Wave:n tiimi on erikoistunut erilaisiin hoitomuotoihin, tarjoten laadukkaita, mutta ainutlaatuisia hoitoja mm. hemmotteleva suklaahoito. Käynniltä voikin odottaa asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua, olipa hoidoksi valittu mikä tahansa Beauty Wave:n palvelu.

Ei pelkkää tavallista hierontaa

Beauty Wave:n valikoimasta löydät klassikot: kuumakivihieronta, klassinen hieronta, lymfahieronta ja erilaisia kasvohoitoja! Beauty Wave:n valikoimasta löytyy myös paljon erilaisia miellyttäviä aromaattisia elämyksiä. Aromaattisiin erikoisuuksiin kuuluu esimerkiksi herkullisia suklaa- tai kaviaari hoitoja sekä hunaja- tai punaviinihierontaa. Elämykselliset hoidot soveltuvat siis kaikille hemmottelua ja laadukkaita hoitoja kaipaavalle, olipa tarvetta sitten klassisille hoidoille tai ainutlaatuisille Beauty Wave:n aromaattisille hoidoille. Tästä lahjaksi annettavat hemmottelut eivät enää voi parantua!

Korkealaatuisia palveluita

Täydellinen hemmotteleva elämys ei koostu vaan osaavista tekijöistä ja laadukkaista tuotteista vaan myös muista hemmottelun nautinnollisista puolista, jotka tuovat hoitoihin luksusta. Tämän takia Beauty Wave:n valikoimasta löytyy erilaisia aromaattisia hoitoja ja hemmotteluja, jossa tuoksut ovat myös tärkeänä osana hemmotteluelämystä. Hyvistä tuoksuista pitävälle Beauty Wave:n valikoimassa on erikseen aromahieronta, jossa osana hierontaa käytetään eteerisiä öljyjä. Valikoimasta löytyy myös kourallinen erilaisia herkullisia hoitoja ja palveluita joissa elämykseen yhdistyy mm. kaviaari, merisuola, hunaja, suklaa, punaviini tai karpalo ja puolukka! Valikoimasta löytyy myös aromatestiä jonka aikana pystyt selvittämään mm. erilaisia muistoihisi liittyviä tuoksuja. Tule siis tutustumaan mitä saat tuoksuista selville tai nauttimaan perinteisemmistä hoidoista!

Ainutlaatuiset hoidot

Anna lahjaksi jotain ainutlaatuista hemmottelua, joka virkistää niin kehoa kuin mieltä! Beauty Wave tarjoaa kokonaisvaltaista rentoutusta ja hemmottelua ainutlaatuisilla hoidoillaan. Halusitpa antaa laadukkaan käytännöllisen hyvinvointia tukevan jalkahieronnan tai aromaattisesti hemmottelevan suklaahoidon, löytyyy Beauty Wave:n valikoimasta oikeanlainen palvelu. Yhtä ainutlaatuisia hemmottelevia hoitoja et muualta saman katon alta löydä. Osa siis täydellinen lahja Beauty Wave:lta rentoutumiseen, hyvinvointiin ja kauneuteen!