Beauty Wave

Beauty Wave tarjoaa henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin elämyksiä Espoon Kuitinmäessä. Elämyspaketeista löytyy paljon erilaisia hoitoja ja näistä suosittuja ovat mm. hunajahieronta, intialainen päähieronta, klassinen hieronta, hemmotteleva punaviinihieronta, rentouttava kasvohieronta, lymfahieronta sekä karpalo-puolukka hemmotteluhoito.
Selaa kategorioita

Beauty Wave hunajahieronta elämys on yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Hunajahieronta aktivoi aineenvaihduntaa, kiinteyttää, puhdistaa, kuorii ja ravitsee ihoa. Hoito poistaa tehokkaasti kehoon kertyneitä kuona-aineita, joten se on erinomainen tuki paastoon tai laihdutuskuuriin. Hoito sopii myös lihashuoltoon ja nivelvaivojen hoitoon. Hunajan hyvää tekevät ja terveyttä edistävät ominaisuudet on tunnettu jo kauan. Hunaja sisältää runsaasti hoitavia ja vahvistavia ainesosia ja on itsessään antiseptinen. Elämys sopii niille, jotka haluavat parantaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa, selkävaivoja, nivelvaivoja, ihoa, pieniä vilustumisia, hengityselinten ja lymfajärjestelmän kuntoa ja myös niille, joilla on akne, kihti, hormonaaliset vaivat, hermotusongelmat. Hunajahieronta normalisoi verenpainetta ja sydämen toimintaa, vähentää selluliittia, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

Beauty Wave karpalo-puolukka hemmotteluhoito elämyksenä on kuin luonnon oma lahja, jota voi käyttää monella eri tavalla. Karpalo-puolukka hemmotteleva hoito sisältää koko vartalon kuorinnan, hieronnan, sekä kasvonaamion ja -hieronnan. Hoito kestää noin 90 minuuttia, jonka jälkeen nautitaan kuppi kuumaa yrttiteetä. Karpalo ja puolukka sisältää runsaasti A, B, C, E-vitamiinia. Myös K, Mg, glykoli- (hedelmähappo) ja muita happoja, joiden vaikutus iholle on tärkeää. Ne vaalentaa pigmenttiläiskiä, palauttaa ihon heleyden, kimmoisuuden, pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

Muita Beauty Waven suosittuja elämyksiä on ehdottomasti hemmotteleva suklaahoito koko keholle. Suklaahoito on kaikkia aisteja hemmotteleva, suklainen rentoutushetki. Tämä suorastaan herkullinen hemmotteluhoito kutsuu lahjan saajan nauttimaan suklaan lumosta ja herkullisesta tuoksusta. Mikään ei rentouta paremmin kiireen ja stressin keskellä, kuin jokaista aistia hemmotteleva suklaahoito. Suklaan terveysvaikutukset ovat olleet tiedossa jo pitkään. Suklaalla on positiivisia vaikutusta niin fyysiseen hyvinvointiin kuin myös mieleen. Kaakaopavut sisältävät runsaasti hyvinvointia edistäviä ravintoaineita, jotka toimivat elimistössä antioksidantteina ja suojaavat esimerkiksi sydän- ja verisuonitaudeilta. Elämyslahja sisältää hemmottelevan suklaahoidon yhdelle henkilölle. Suklaahoito sopii läheiselle, joka kaipaa nautinnollista taukoa arjesta. Tämän parempaa lahjaideaa et suklaan ystävälle löydä!

Klassinen hieronta on myös yksi Beauty Waven suosittuja elämyksiä. Klassinen hieronta on aina varma valinta lahjaksi. Beauty Waven hieronta on vanha perinteinen hoitomuoto, joka on käsin tehtyä pehmeiden kudosten erilaista liikkuvaa muokkausta - esimerkiksi painelua tai sivelyä. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua. Se rauhoittaa myös keskushermostoa. Klassinen hieronta sopii niille jotka haluavat vähentää lihasten jännityksestä aiheutuvia kipuja ja särkyjä, laajentaa nikamien ja nivelten liikeratoja lihasjännitystä poistamalla, nopeuttaa vamman jälkeistä kuntoutumista, rentouttaa koko kehoa, ennaltaehkäistä jännitystiloja, tai nopeuttaa lihasten palautumista rasituksen jälkeen.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.