Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Huonepakopeli Oulussa kuudelle henkilölle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Huonepakopeli Oulussa kuudelle henkilölle

Oulu
6 henkilöä

120 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
120 €

Tervetuloa mysteeripeliin - Let's play a game...

Exit-huonepakopelit tarjoavat elämyksen, josta kotiin lähdetään innostuneena ja iloisena. Pelaajat lukitaan huoneeseen, jossa heidän tulee yhdessä työskennellä saavuttaakseen ulospääsy. Vastassa on kiperiä aivopähkinöitä, näppäryyttä vaativia tehtäviä ja tikittävä kello. Huonepakopelimme sijaitsevat Oulun keskustassa kahdessa toimipaikassa: Kajaaninkatu 22 ja Uusikatu 22, joten valinnanvaraa riittää.

Kajaaninkatu 22:

Vankilapako

Tervetuloa pahamaineiseen Rikers Islandin vankilaan New Yorkin Bronxiin. Vain muutama vanki on onnistunut pakenemaan sieltä koko vankilan historian aikana. Ulospääsy on helpommin sanottu kuin tehty.

Murhamysteeri

On vuosi 1933 pienessä ja idyllisessä englantilaiskylässä Chesterfieldissä. Varakas rouva Lou Lou on löydetty murhattuna. Pelaajien tehtävänä on selvittää tämä Agatha Christie -tyylinen murhamysteeri.

Professorin arvoitus

Omalaatuinen professori Ykskivi on rakentanut uuden keksinnön. Nyt olisi erittäin tärkeää saada keksintö toimimaan. Valitettavasti arvon professori ei muista miten se tapahtuu! Pystyttekö auttamaan professori-parkaa?


Uusikatu 22:

Ansa

I want to a play game – Teidät on valittu, koska ette ole arvostaneet tarpeeksi turvallista elämäänne. Jos tästä selviätte, tulette olemaan kiitollisia jokaisesta päivästä…

Pommi

Tiedustelupalvelun päämajaan on asennettu pommi. Agenttiryhmällänne on 60 minuuttia aikaa löytää tikittävä pommi ja purkaa se. Pelejä on kaksi identtistä, joten kaksi ryhmää voi kisailla yhtä aikaa.

Temppelin kirous

Tuhansia vuosia sitten, syvällä sademetsässä oleili infernaalinen peto. Muinaiset jumalat tuhosivat pedon ja kätkivät sen voimanlähteen, kristallikallon, salaiseen temppeliin. Arkeologiryhmänne on päässyt temppelin jäljille, mutta se joka yrittää viedä kristallikallon temppelistä, jää ikuisesti sen vangiksi…

Velhon perintö

Mahtavan velhon Smultronin taikasauva kykenee antamaan haltijalleen uskomattomat taikavoimat. Estääkseen taikasauvan joutumisen vääriin käsiin, Smultron piilotti sen mökkiinsä kielletyn metsän laidalle ja suojasi paikan vahvalla taialla. Etsikää mökki, murtakaa taikasauvaa suojaavat taiat ja tuokaa sauva turvaan!

MITÄ ELÄMYSLAHJA SISÄLTÄÄ?

Elämyslahja sisältää yhden tunnin mittaisen huonepakopelin lahjan saajan valitsemassa huoneessa kuudelle henkilölle.

KENELLE ELÄMYSLAHJA SOPII?
Huonepakopeli on hyvä lahjaidea ystävälle tai sukulaiselle, joka pitää jännittävistä kokemuksista. Pelit sisältävät sopivasti jännitystä, ongelmanratkaisua ja yhdessä tekemisen iloa. Se tuo hyvää vastapainoa nykyajan, internetin ja teknologian käyttöön perustuvalle, sosiaaliselle elämälle.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Oulu

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

6 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Alle 12-vuotiaat vanhempien seurassa


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.