Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Huonepakopeli Tampereella 4:lle (Finlayson)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Huonepakopeli Tampereella 4:lle (Finlayson)

Tampere
4 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
100 €

Löydättekö tien vapauteen?

Haasta läheisesi ja testaa, onko teistä mittaa kohtamaan pelin tarjoamat haasteet – unohtakaa hetkeksi ulkomaailman ongelmat ja käykää yhdessä arvoitusten kimppuun! Pulmilla ansoitettu huone keskellä Tamperetta odottaa ryhmäänne ratkaisemaan haasteensa: muistakaa ottaa mukaan vilkkaita älynystyröitä, vangitsematonta luovuutta ja kiistämätöntä yhteistyökykyä, sillä niitä tarvitaan huoneesta pakenemista yrittäessänne.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää 60 minuutin mittaisen huonepakopelin 4–5 henkilölle. Pelin alussa porukkanne suljetaan huoneeseen, josta on vain yksi tie ulos.

Pelissä ei tarvita fyysistä voimaa, ketteryyttä tai rohkeutta voittaakseen, eikä huoneen sisällä ole mitään pelottavaa. Mikäli pulmat tuntuvat liian hankalilta, on ryhmän mahdollista saada pelinvalvojalta vinkkejä kerran 10 minuutissa koko pelin ajan.

Kenelle elämyslahja sopii?

Pulmahuone on mahtava tapa ryhmäytyä ja kohottaa ryhmähenkeä. Peli on suunniteltu voitettavaksi yhteistyössä ystävien, työkavereiden tai perheenjäsenten kesken. Elämyslahja sopii seikkailunhaluisille henkilöille, jotka eivät pelkää käyttää luovuuttaan ja haluavat kokea jotain aivan uutta.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Tampere

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Saapukaa viimeistään 10 minuuttia ennen pelin alkua.

Vaikka huoneen ovi laitetaan lukkoon, aukeaa se molemmilta puolilta hätätilanteessa.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.