Illallinen pimeässä kahdelle (Helsinki)

1 2 3 4 5 (8)
Helsinki
2 henkilöä

159,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Lautasten kilinää, herkullista ruokaa ja pimeetä läppää

Kaipaatteko vaihtelua yhteisiin illallisiinne? Olet saapuneet oikeaan paikkaan. Vanhaan punatiiliseen satamamakasiiniin rakennettu ravintola Sipuli on poikkeuksellisen monipuolinen ravintolakokonaisuus, joka houkuttelee illallisvieraita paikalle erinomaisella ruoalla ja palvelullaan. Tämän lisäksi he ovat unohtaneet maksaa sähkölaskunsa, joten toivottavasti teitä ei haittaa pimeässä istuminen. 

Siistit pöytätavat laitetaan nyt ultimaattiseen testiin, jossa ette voi välttyä koomisilta tilanteilta. Täydellisessä pimeydessä ruokaileminen vahvistaa makuaisteja ja on tavallisesta ravintolavierailusta poikkeava kokemus, joka muistetaan vielä vuosien päästä.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää kolmen ruokalajin yllätysmenun pilkkopimeässä ravintola Sipulissa. Osallistujat pääsevät siis maistelemaan ruokaa pimeydessä ilman, että tietävät mitä suuhunsa laittavat. Rauhoittava ajatus, vai mitä?

Osallistujien kommentteja:

  • "Yleensä laadukkaassa ravintolassa ei voi syödä sormin. Nyt voi!"
  • "Erikoista kokea parin tunnin ajan miltä tuntuu olla sokea."
  • "Ruoka maistuu ihan toiselta kun sitä ei näe!"
  • "Jännittävä - sairaan hyvä!"
Huom! Illallinen järjestetään valikoituina arkipäivinä.

Kenelle elämys sopii?

Illallinen pimeässä on jo klassikoksi muodostunut elämys, joka jokaisen ruoanystävän täytyy kokea jossain vaiheessa. Sopii mainiosti häälahjaksi – vaihtoehtoisesti tässä on myös oiva tilaisuus ujuttaa sormus illalliskumppanin nimettömään täysin huomaamattomasti!

Pimeää illallista ei valitettavasti järjestetä heinä- tai joulukuussa.

Päivämäärät ja ajanvaraukset: www.dineinthedark.fi

Käy lukemassa blogistamme elämystestaajan fiilikset!


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Illalliselle sopivat vaatteet.

Kesto

2-3 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Varaus on tehtävä vähintään 2–3 viikkoa ennen tapahtumaa, peruutus 5 arkipäivää ennakkoon. 

Kyseessä on ryhmätilaisuus. Illallisia ei järjestetä heinä- ja joulukuussa.

Mikäli sinulla on ruoka-allergioita, ilmoitathan niistä etukäteen.Elämystestaajan kommentti

Henna

Ruokailu pilkkopimeässä on erilainen elämys, joka on todella jäänyt mieleeni. Aluksi toki mietitytti, miten pimeässä voi käytännössä edes toimia ruokailuvälineiden, vesilasien ja tietysti itse syömisen kanssa. Puhumattakaan siitä, etten tiennyt mitä tulisin syömään!

 

Illallisen alettua ruokailu sujui kuitenkin luonnollisesti, sillä keskityin havainnoimaan tilannetta muilla aisteillani. Oli yllättävää huomata, miten pimeässä muut aistit todella joutuvat herkistymään ja joutui arvailemaan mitä söi. Ruoka maistui kuitenkin taivaalliselta ja komponenttien eri tekstuurit toivat siihen mielenkiintoa. Tilaisuus on mukavan sosiaalinen ja illalisvieraat keskustelevat luontevasti keskenään "anonyymisti". Illallisen olisi toivonut jopa jatkuvan, sillä pimeässä ilman ärsykkeitä saa keskittyä vain siihen hetkeen ja olla läsnä aistimalla ympäristöä uudella tavalla. Kun valot sytytettiin, oli tila melko erilainen kuin millaiseksi olin sen kuvitellut ja ateriat yllätykseksini todella kauniita!

 

Suosittelen ihan jokaista kokeilemaan illallistamista pimeässä. Ruoka on herkullista ja sopii moneen makuun, joten ei kannata olla ennakkoluuloinen.

 

Miksi juuri tämä elämys?

  • Vaihtelua tavallisiin ravintolakokemuksiin
  • Rentouttava, mielenkiintoinen ja intensiivinen kokemus
  • Sopii monelle


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Dine in the dark palaute

Elämys oli hieno ja sokea isäntämme antoi kokonaisuuteen hienon lisän humoristisella jutustelulla. Ruoka itsessään oli ok tasoa. En osaa sanoa olisiko ruuan näkeminen nostanut ruuan arvosanaa kiitettävän puolelle. Suosittelisin ja olenkin suositellut tätä jo ystävilleni.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.