Itseilmaisun työpaja

1 2 3 4 5 (0)
kurikka
1 henkilöä

590 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Itseilmaisun työpaja

Itseilmaisukurssi on sekä miehille ja naisille itsetunnon ja ilmaisun etsimiseen ja kasvattamiseen. Kurssilla osallistuja tekee retken itseensä havannoiden mitä sisällämme ja ympärillämme tapahtuu, mihin meidän tulisi kiinnittää huomiota, jotta saisimme ei vain tarpeemme, vaan myös tavoitteemme toteutetuksi.

Mitä elämyslahja sisältää?

Päivät koostuvat kurssiin kuuluvista harjoituksista. Mahdollisuus ulkoiluun yhdessä ryhmän kanssa. Nautimme hyvästä ruuasta hyvässä seurassa ja iltasaunasta takkatulen kera.

Käytännön harjoitusten avulla on tarkoitus tutustua itseen yhdessä toisten ryhmäläisten kanssa. Kurssin aikana leikitään, nauretaan, lauletaan ja kerrotaan tarinoita. Tavoitteena esim. luonnollisen ääni-ilmaisun vapauttaminen, löytää oman persoonallisen tavan ilmaista itseään.

Ryhmän tuen avulla tunnistamme pelkojamme, tulkitsemme tunteitamme, rohkaistumme ja löydämme itsestämme uusia voimavaroja. Harjoitusten avulla pyrimme myös saamaan intuition käyttöpääomaksemme.

Kennelle elämyslahja soveltuu?

Ryhmähenkiselle itseään etsivälle. Voit käyttää intuitiota ihmissuhteissa, vuorovaikutustilanteissa, rakkaudessa, jopa bisneselämän päätöksenteossa sekä tieteellisessä ja taiteellisessa luomistyössä.


Sijainti

kurikka

Kesto

3 päivää

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

- Täysihoito ja yksi vanhan ajan saunahieronta
- Toteutetaan Kurikan Viitalankylän Olo Tilalla torstai-illasta sunnuntai-iltapäivään
- Toteutuu kun osallistujia on vähintään 8, enintään 10. 
- Kurssi sopimuksen mukaan, seuraava huhtikuulla 


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.