Olo Tila

Olo Tila on 100-vuotias maatilamiljöö luonnonkauniissa Kurikan Viitalankylässä Etelä-Pohjanmaalla. Olo Tila on Kurikan Fysioterapian Green Care-toimipiste, jossa edistetään vierailijoiden hyvinvointia sekä elämänlaatua luonnon ja maaseutuympäristön avulla. Olo Tila tarjoaa vierailleen majoitusta, erilaisia hyvinvointikursseja, tyhy-toimintaa sekä tilavuokrausta. Luonnonläheisyys, upeat maalaismaisemat, perinteiden sekä kulttuurin kunnioittaminen, väljyys ja maaseudun rauha. Tätä kaikkea on Olo Tila.
Selaa kategorioita

Olo Tilan persoonallinen, metsien ja peltojen ympäröimä 100-vuotias maatilamiljöö tarjoaa hyvät puitteet kokonaisvaltaiseen rauhoittumiseen. Astu sisään Olo Tilan päärakennukseen, jossa aika tuntuu pysähtyneen. Sisustuksessa on käytetty paljon vanhaa sekä kierrätettyä ja seiniltä löytyy Mikki Paajasen jatkuva taidenäyttely. Unimatkailu on mitä parasta lääkettä, mitä itselleen voi suoda. Syvemmän unen saaminen vaatii vaivaa ja työtä. Rakennat pohjan hyville yöunille toiminnallasi edellisen päivän aikana. Sopivasti aktiivinen ja tasapainoinen päivä antaa sinulle luonnollisen väsyn. Tietoisen läsnäolon, kehon kuuntelun, luonnon äänien ja kauneuden kautta on helpompaa rentoutua ja hallita stressiä. Vieraiden rentoutuminen, rauhoittuminen ja lepo on Olo Tilalle tärkeää. Olo Tilalla vieraat nukkuvat laadukkaissa sängyissä, raikkaassa ilmassa, ilman liikenteen melua tai katuvalojen paistetta. Nämä asiat takaavat mahtavat yöunet ja kunnollisen levon. Kesäisin vieraat heräävät aamulla linnunlauluun ja ensimmäisiin auringonsäteisiin. Vierailla on oma vapaus viettää aikaa inspiroivassa ympäristössä ja kaikkiin Olo Tilan rakennuksiin on vapaa pääsy. Ulkorakennuksen saunatilat sekä palju on mahdollista vuokrata erikseen käyttöön. Ulkoalueita saa vapaasti käyttää vierailun aikana ja kaikenikäisille löytyy mukavaa puuhastelua ja paljon ihmeteltävää.

Olo Tilan luonnonläheisessä, rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä ammattitaitoiset ohjaajat opettavat kuuntelemaan kehoa ja mieltä muun muassa musiikin, oman kehon, äänen, maalaamisen ja erilaisten tehtävien avulla. Yhdessä kehitämme kehon ja mielen kuuntelua ja opetamme löytämään tasapainon työn, liikunnan, ihmissuhteiden ja rentoutumisen välillä. Tarkoituksena on oppia nauttimaan luonnon kauneudesta, arjen pienistä hetkistä sekä elämän hallintaa.

Olo Tilan suosittuihin elämyksiin kuuluu mm. luonnonrauhaa -elämys. Elämyksessä lahjan saaja saa keskittyä itseensä hyvän ruuan, maaseudun rauhan ja luonnon kauneuden keskellä. Mindfulness -harjoitteiden avulla keskittymiskyky ja stressin hallinta paranevat. Tietoinen läsnäolo kehittää kehontuntemusta. Yhtenä tavoitteena unenlaadun ja rentotutumistaidon parantuminen. Elämys sopii niin naisille, miehille, työyhteisölle, tiimeille , johtajille ja esimiehille rentoutumista, kehontuntemusta, luovuudesta vuorovaikutustaitojen kehittämisestä ja kohtaamisesta kiinnostuneille.

Olo Tilan muita suosittuja elämyksiä ovat itseilmaisun työpajat. Itseilmaisukurssi on sekä miehille ja naisille itsetunnon ja ilmaisun etsimiseen ja kasvattamiseen. Kurssilla osallistuja tekee retken itseensä havannoiden mitä sisällämme ja ympärillämme tapahtuu, mihin meidän tulisi kiinnittää huomiota, jotta saisimme ei vain tarpeemme, vaan myös tavoitteemme toteutetuksi. Elämys sopii ryhmähenkiselle itseään etsivälle.