Opastettu kokopäivän kalastusretki

1 2 3 4 5 (1)
Turku
1-4 henkilöä

450 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Haukiennätys uusiksi?

Haluaisitko oppia hauen jerkki-, perho-, tai täkykalastusta, kuhan ja ahvenen vertikaalijigausta, siianongintaa tai vaikka meritaimenen raksiuistelua? Ehkä vain yksinkertaisesti haluat lähteä jahtaamaan sitä suurta?

Pikepointer järjestää räätälöityjä kalastusretkiä lounaisrannikon saaristossa. Oppaana toimii Mikael Kiviluoto, joka tuntee vedet yli kahdenkymmenen vuoden aktiivikalastuksen ajalta.

Mitä Elämyslahjaan sisältyy?

Elämyslahja sisältää koko päivän opastetun kalastusretken. Kalastusretken hintaan sisältyvät oppaan palvelut, kalastusvälineet, polttoaineet ja pelastusliivit. Asiakkaan vastuulle jää valtion kalastuksenhoitomaksun suorittaminen ja läänikohtaisen kalastusluvan hankkiminen. Molemmat luvat saa hankittua myös kännykällä.


Sijainti

Turku

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus.

Kesto

7 tuntia.

Osallistujat

1-4 henkilöä.

Sää

Koko avovesikausi.

Lisätiedot

Asiakkaan vastuulle jää valtion kalastuksenhoitomaksun suorittaminen ja läänikohtaisen kalastusluvan hankkiminen. Molemmat luvat saa hankittua myös kännykällä.

Mahdolliset peruutukset tehtävä 2 viikkoa ennen sovittua kalastusretkeä, muutoin lahjakortti katsotaan käytetyksi.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.