Pikepointer

Pikepointer järjestää opastettuja kalastusretkiä Turussa. Pikepointerin opastetulla kalastusretkellä pääset jahtaamaan elämäsi kalaa. Pikepointerin oppaat ovat kokeneita ammattilaisia. Pikepointer on järjestänyt opastettuja kalastusretkiä 10 vuotta ja se järjestääkin vuosittain yli 150 opastettua kalastusretkeä omien kalareissujen lisäksi. Opastetulla kalastusretkellä on hyvä mahdollisuus saada siiman päähän oma ennätyskala! Monet ihmiset ovat siinä onnistuneet: Opastetuilla retkillämme on saatu mm. 220 kpl yli metrin mittaista haukea! Kevään lohenuisteluviikoilla veneeseen saatavien lohien keskipaino on noin kymmenen kiloa! Kalastuksessa on tietyt huippusesongit. Pikepointer kertoo siitä tarkemmin retkeä varatessa, mitä kulloinkin on mahdollista saada ja mitä kannattaa lähteä jahtaamaan. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kalastuskokemusta, vaan opastamme alusta pitäen. Toisaalta retkillä on moni kokeneempi kalamies saanut uusia vinkkejä omaan harrastukseensa. Käytössä on kaksi venettä heittokalastukseen ja yksi vene uisteluun. Maksimiryhmäkoko yhdellä veneellä 6 henkilöä ja kahdella veneellä on 10 henkilöä oppaiden lisäksi.
Selaa kategorioita

Pikepointerin yhtenä kalastusoppaana toimii Mikael Kiviluoto. Opastuskokemusta Mikaelille on kertynyt kymmenen vuotta ja alue on tullut tutuksi yli kolmenkymmenen vuoden aktiivikalastuksen aikana. Mikaelin palava into kalastukseen sekä kiinnostus kokeilla koko ajan uusia tekniikoita takaavat kalaretkesi onnistumisen. Suurhauen heittokalastus ja merilohen kalastus ovat Mikaelin suosikkilajit.
Retkillä kalastetaan eri heittokalastus- ja uistelutekniikoilla, mutta halutessa voidaan kokeilla myös esimerkiksi ns.täsmäkalastusta, hauen perhokalastusta, hauen- ja kuhan täkykalastusta tai vertikaalijigausta. Merilohen ja meritaimenen uistelu tapahtuu useimmiten kokonaisilla syöttikaloilla tai syöttifileillä. Mikael Kiviluoto on koulutukseltaan merikapteeni ja työskennellyt vuosia kauppalaivoissa maailmanlaajuisessa liikenteessä sekä alusliikenneohjaajana.

Pikepointerin toisena kalastusoppaana toimii Mika Häkkinen. Mikalla on vankka kokemus hauenkalastuksesta, mutta erityisesti meritaimenen heittokalastus ja kuhan täsmäjigaus ovat hänen erikoisaluettaan. Opastettuja kalastusretkiä Mika on vetänyt vuodesta 2012 ja hän toimii myös opettajana uusille kalastusoppaille Paraisten kalatalousoppilaitoksessa. Kalastuskilpailuista on saavutuksena mm.Lund Predator Classic 2019 2 sija.

Pikepointerin suosittuihin elämyksiin kuuluu opastettu kokopäivän kalastusretki Turussa.
Elämyslahja sisältää koko päivän opastetun kalastusretken. Kalastusretken hintaan sisältyvät oppaan palvelut, kalastusvälineet, polttoaineet ja pelastusliivit. Asiakkaan vastuulle jää valtion kalastuksenhoitomaksun suorittaminen ja läänikohtaisen kalastusluvan hankkiminen. Molemmat luvat saa hankittua myös kännykällä. Elämys soveltuu kaikille joita kiinnostaa kalastus tai haluaa syventää harrastusta uusilla vinkeillä ja osaamisella.