Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kestolakkaus käsille ja jaloille

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kestolakkaus käsille ja jaloille

Lohja
1 henkilöä

90 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
90 €

Loistavat kynnet viikkokausiksi

Kauniit kynnet viimeistelevät jokaisen naisen huolitellun ulkoasun. Tämän elämyspaketin jälkeen kynsien ulkonäöstä ei tarvitse huolehtia jokaisena hetkenä, sillä hoidon lopputuloksena ovat taatusti kauniit ja loistavat kynnet sekä käsissä että jaloissa. Kestolakkauksella huolitellut kynnet säilyvät ja säihkyvät pitkään: sormien kynsissä lakkaus pysyy siistinä 2–3 viikkoa, ja varpaiden kynsissä tuloksia voi ihastella vielä huomattavasti pidempään.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahja sisältää käsien ja jalkojen kynsien kestolakkauksen yhdelle. Kestolakkaus on tavallista kynsilakkaa huomattavasti kestävämpi ja kiiltävämpi hoito.

Ennen lakkausta kynnet ja kynsinauhat siistitään haluttuun mittaan ja muotoon. Kestolakka levitetään kynsien pinnalle tavallisen kynsilakan tapaan, mutta jokainen lakkakerros kovetetaan aina UV-valon alla ennen uuden kerroksen levittämistä paremman kestävyyden saavuttamiseksi. Lahjan kestolakkauskäsittely on hellävarainen eikä vaurioita kynsiä. 

Kenelle elämyslahja sopii?

Lahja sopii kaikille huoliteltua ulkonäköä arvostaville naisille ja niille, jotka kaipaavat kynsienhoitoonsa pientä hemmotteluhetkeä.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Lohja

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

2-3 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.