Kuumakivi- ja klassinen hieronta kahdelle (80 min)

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
2 henkilöä

236 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Rentouttavaa hierontaa ja hyvää seuraa

Kuumakivi- ja klassisen hieronnan yhdistelmä on erinomainen hoito tuomaan irtioton arjesta ystäville, sukulaisille tai sinulle ja rakkaallesi: tiedossa on rentoutumista, lämpöä ja yhteistä aikaa erityisen ihmisen kanssa.

Kuumakivihieronta on vanha kehonhoitotekniikka, jonka tarjoama lämpö tehostaa perinteisten hierontamenetelmien toimivuutta entisestään. Kivet liukuvat öljyn avulla pitkin kehoa ja avaavat lihaskireyksiä lempeästi. Yhdistettynä klassisen hieronnan parhaisiin puoliin tämä käsittely takaa, että hierontapöydältä noustessaan lahjan saajat hehkuvat onnea ja rauhaa niin sisäisesti kuin kasvoiltaankin.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää 80 minuutin kestoisen hieronnan kahdelle, johon kuuluu kuumakivikäsittely ja klassista hierontaa. Kuumat kivet vilkastavat veren- ja nestekiertoa, poistavat kuona-aineita ja rentouttavat lihaskudosta mahdollistaen hieronnan syvemmän vaikutuksen.

Kenelle elämyslahja sopii?

Kahden hengen elämyspaketti sopii lahjaksi kaikille hieronnan tarpeessa oleville parivaljakoille: esimerkiksi pariskunnalle, jotka kaipaavat yhteistä aikaa kiireisen elämän keskelle, tai ystävyksille, jotka nauttivat rennosta olosta ja toistensa seurasta. 


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

80 minuuttia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Vuoden ympäri.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.