Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Glory for You

Etsimässä hemmottelua, hohtoa, osaavaa hierontaa ja ylellistä kauneudenhoitoa? Glory for You:lta löytyy rentoutusta kuninkaallisille, kuningattarille, äideillei, tyttärille ja sotureille tai vaikkapa Sinulle! Glory for You:n monipuolisesta valikoimasta löydät erilaisia hoito-, hemmottelu- ja lepopaketteja, jolla saat hyvän olon lisäksi pienen paon arjesta, joten antaudu hemmoteltavaksi. Voit tulla paikan päälle hemmoteltavaksi yksin tai kahdestaan, koska Glory for You:lla on myös useampia hoitoja toteutettavissa kahdelle henkilölle samanaikaisesti. Päästä varpaisiin hyvinvointia, sitä on Glory for You!
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Huoliteltuna ja hyvinvoivana arkeen

Glory for You salongeista löydät erilaiset kauneushoitola ja kosmetologipalvelut kaikille sekä kaikenikäisille, kuningattarista sotureihin. Hoidot soveltuvat lahjaksi vanhemmille, puolisolle, ystäville, pariskunnalle ja työkavereille. Valikoimasta löytyy myös hääpaketteja, hoitoja odottaville äideille ja parihoitoja. Glory for You toimipisteitä on tällä hetkellä kolme jotka sijoittuvat hyvien kulkuyhteyksien päähän Helsingissä. Toimipisteet ovat Hakaniemessä, Kauppakeskus Triplassa (Pasila) ja Kampin alueelle.

Valikoiman kirjo joka värittää arkeasi

Glory for You:lta löytyy jokaiselle etsimänsä kauneushoitola- ja kosmetologipalvelut. Palveluiden valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia kasvohoitoja, hierontoja, saatavilla on myös erilaisia ripsien pidennyksiä, Glory for You on myös tunnettu kattavista jalkahoidostaan sekä valikoimaan tietenkin kuuluu erilaiset kynsipalvelut. Koska valikoima on niin laaja, voi lahjansaajalle ostaa Glory for You:n avoimen lahjakortin jolloin lahjansaaja voi valita laajasta valikoimasta juuri haluamansa hoidot. Elämyksestä riippuen luvassa on hemmottelua 30 minuutista kolmeen ja puoleen tuntiin! Laadukkaat hoidot vaativat laadukkaita hoitotuotteita, minkä takia salongin hoidoissa käytetään niin kauneushoitoloissa kuin kosmetologipalveluistakin tunnettuja ammattituotesarjoja. Paikan päältä saat ostettua myös haluamasi tuotteet kotihoitotuotteet, jotta hoitojen vaikutus pysyisi pidempään.

Ajanmukainen aineeton lahja

Minkälaista rentoutusta ja hemmottelua saisi olla luvassa? Onko aika kortilla vai onko tarkoitus aloittaa loma täysrentoituksella? Alla vinkkejä hoitojen valintaan!
  • Lepohetket: Lepohetki on lyhyempi 45-60 minuutin hemmotteluhetki johon kuuluu hierontaa mm. Niska-hartiaseudulle sekä erilaista hemmottelua paketista riippuen niin jaloille kuin käsille. Täydellinen hänelle jolla on tiukka aikataulu!
  • Hoitopaketit: Glory for You tarjoaa runsaasti erilaisia hoitopaketteja, pakettien ideana on useamman hoidon saaminen samalla käynnillä sisällöt vaihtelevat pakettien teeman mukaisesti. Yleisimmin hoitopaketit sisältävät hieronnan lisäksi jonkinlaisen hoidon tai toisen hieronnan, kesto hoitopaketeilla on tunnista kahteen paketista riippuen.
  • Hoitopäivät: Kunnon rentoutus ja hemmottelu päästä varpaisiin, sitä on hoitopäivät Glory for You:ssa. Käynnin kesto on 3,5 tuntia, jonka aikana pääsee nauttimaan rentouttavasta hieronnasta, erilaisista hoidoista sekä hedelmä- ja teetarjoilusta.

Jos et ole varma hoidon valinnasta voit antaa myös lahjansaajan päättää valitsemalla Glory for You:lle avoimen lahjakortin!


Varma lahja joka soveltuu kaikille

Kelle ei kävisi pieni hemmottelu arjen keskelle tai merkkipäivän kohokohdaksi? Ammattitaitoiset työntekijät pitävät huolen siitä että olipa kyseessä lyhyempi tai pidempi kestoinen elämys saat kaiken irti hoidoista ja hemmotteluista Glory for You:ssa. Glory for You:n laaja valikoima erilaisia kauneudenhoito- ja kosmetiikkapalveluita takaa hyvinvointia ja kauneudenhoitoa jokaiselle, jokaiseen elämäntilanteeseen. Osta siis elämys joka tukee hyvinvointia ja takuulla ilahduttaa lahjansaajaa!