Kuumakivihieronta 60 min

1 2 3 4 5 (0)
Jyväskylä
1 henkilöä

70 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Tunti rentouttavaa kuumotusta

Kuumakivihieronta tuo arkeen hyvinvointia ja lämpöä kovalla kosketuksellaan. Hieronta rentouttaa lihaksia ja lievittää kipuja, vilkastuttaa lymfan- ja verenkiertoa, sekä rauhoittaa sympaattista hermostoa, joka vaikuttaa lieventävästi stressin säätelyyn. Hieronnassa käytettävien kivien lämpö tuntuu syvällä lihaksissa, rentouttaen kehon kokonaisvaltaisesti ja tuoden näin apua moniin jumiutuneista lihaksista ja hermoston pinnetiloista johtuviin kipuihin.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tunnin mittainen kuumakivihieronta aloitetaan sivelemällä koko vartalo öljyllä ja asettamalla lämpimiä kiviä muun muassa selän päälle lämmittämään lihaksia, minkä jälkeen kiviä käytetään hieronnan apuvälineinä. Hoidossa käytetään miellyttäviä hierontaöljyjä, jotka samalla kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä lahja sopii henkilölle, joka kaipaa viikkojensa keskelle rentouttavaa hierontaa uudenlaisella otteella. Jos lahjan saaja nauttii klassisesta hieronnasta, käy kuumakivihieronta hänelle mitä luultavimmin kuin nenä päähän.

Kuumakivihierontaa ei suositella raskaana oleville, juuri synnyttäneille tai imettäville äideille. Myös ihoinfektiot, ihosairaudet, sekä suuret hoito-operaatiot edeltävän vuoden sisällä ovat esteitä kuumakivihoidolle. Jos lahjan saajalla on jokin lääkitystä vaativa sairaus, kannattaa tämän varmistaa lääkäriltä, sopiiko hieronta hänelle.Sijainti

Jyväskylä

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.