Luonnonrauhaa

1 2 3 4 5 (0)
Kurikka

240 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Luonnonrauhaa

Liian kiireistä? Aika pysähtyy, kiire lakkaa, lahjan saaja saa keskittyä itseensä hyvän ruuan ,maaseudun rauhan ja luonnon kauneuden keskellä. Mindfulness -harjoitteiden avulla keskittymiskyky ja stressin hallinta paranevat. Tietoinen läsnäolo kehittää kehontuntemusta .Yhtenä tavoitteena unenlaadun ja rentotutumistaidon parantuminen.
Mindfulness-kurssilla keskitytään tietoisen läsnäolon harjoitteilla oman itsensä kohtaamiseen .Käsitellään tietoisen läsnäolon perusperiaatteet keskustellen ja kyseenalaistaen.
Maaseudun rauhassa, kauniin luonnon keskellä, jokaisena vuodenaikana, löydät itsestäsi uusia ulottuvuuksia tässä ja nyt. Harjoitteina myös kehomeditaatiota istuen metsässä, niityllä ja tietoista ruokailua. Lisäksi epämuodollista meditaatiota luovasti leikkien ja kokeillen.
Täysihoito perjantai-illasta lauantai-iltaan, sis.lisäksi " wanhan ajan "-saunahieronnan ja saunan .

Kenelle elämyslahjakortti soveltuu? 

Naisille, miehille, työyhteisölle, tiimeille , johtajille ja esimiehille rentoutumista, kehontuntemusta, luovuudesta vuorovaikutustaitojen kehittämisestä ja kohtaamisesta kiinnostuneille.


Sijainti

Kurikka

Vaatteet

Ulkoiluun sopivat vaatteet.

Kesto

1 vrk.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

- Varusteet: Joogamatto, torkkupeitto ja ulkoiluvaatteet.
- Elämys toteutuu kun osallitujia on vähintään 6, max 10.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.