Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Olut-tasting kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Olut-tasting kahdelle

Helsinki
2 henkilöä

110 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
110 €

Maukkaita oluita hyvässä seurassa

Olut-tasting antaa vastaukset niihin kysymyksiin, joita niin usein huurteisen äärellä mietimme: miksi yksi olut on väriltään tumma ja toinen vaalea, kolmas maultaan makea, kitkerä tai hedelmäinen? Tämä kurssi sopii oluen ystävälle, joka haluaa tutustua tarkemmin maltaisiin herkkuihin.

Uusien oluiden virratessa markkinoille on olutmaailma murroksessa ja pienpanimot nostavat yhä suosiotaan. Suurin osa oluen maistelijoista ei kuitenkaan tiedä, kuinka olut oikeasti valmistuu ja mikä vaikuttaa eri tyylien muodostumiseen. Siitä tällä kurssilla otetaankin selvää: koulutuksesta vastaavat Brewniversen olutmestarit, jotka uskovat, että kaikilla oluilla on paikkansa tässä maailmassa, toivottaen kaikki maistelijat tervetulleiksi oluen maailmaan.

Mitä elämyslahja sisältää?

Olutkurssi antaa uusia näkökulmia maailman kolmanneksi suosituimpaan juomaan (heti veden ja teen jälkeen). Kurssin aikana tutustutaan käytännönläheisesti raaka-aineisiin, valmistukseen ja eri oluttyyleihin. Tutustumme oluttyyleihin myös käytännössä maisteluannosten muodossa, jolloin makuihin pääsen todenteolla käsiksi. Cheers! Kaikkiaan elämyslahja sisältää seuraavat edut:

  • Johdatus kahdelle henkilölle maltaiseen maailmaan raaka-aineiden esittelyn ja tärkeimpien valmistusperiaatteiden kautta
  • Pohditaan, millaisiin seikkoihin oluen maistelussa voi kiinnittää huomiota
  • Maisteluannokset eri oluista

Kenelle elämyslahja sopii?

Kurssi soveltuu maltaisen maailman vasta-alkajille tai aktiiviselle nautiskelijalle, joka haluaa avartaa osaamistaan ja oppia myös oluen valmistuksesta. Kurssi on ensisijaisesti suunnattu oluen ystäville, mutta onpa muutamia siiderin- ja viininjuojiakin kääntynyt oluen nauttijoiksi kurssimme aikana. Sopii myös olutmaailman trendeistä kiinnostuneille. Maisteluannoksista johtuen kurssi on K-18.

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Kurssin alaikäraja on 18 vuotta.

Kurssi toteutetaan, kun ilmoittautuneita on vähintään seitsemän henkilöä.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.