Olutkoulutus viidelle

1 2 3 4 5 (1)
Helsinki, Porvoo
5 henkilöä

500 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Oluen salat paljastuvat tällä kurssilla

Tällä kurssilla käydään läpi hieman erikoisempia oluita, jotka ovat todella maistuvia. Olutta juodaan melkeinpä joka puolella maailmaa, joten tämän kurssin tiedoilla voit säväyttää ulkomaillakin! Millaisia siis ovat pils, alt, märzen, ale, porter, lager, doppel-bock, lambic, sahti…? Mitä tarkoittaa pohja- ja pintahiivaolut? Näihin kysymyksiin saat vastauksen olutkoulutuksessa!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • 5-6 erityylisen oluen maistelu
  • lyhyt johdatus oluenpanon historiaan ja oluttyylien ominaisuuksiin

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Lahja on tarkoitettu viidelle hengelle. Kootkaa oluesta kiinnostuneet ystävät yhteen tutustumaan erilaisiin oluisiin, kuunnellen samalla faktoja ja tarinoita oluen historiasta ja nykytilanteesta.

Tiesitkö?
Olut on maltaista, humalista ja vedestä käyttämällä valmistettu alkoholipitoinen mallasjuoma. Olut on maailman vanhin ja suosituin alkoholijuoma. Puhekielessä siitä käytetään usein myös nimitystä kalja tai bisse. Varsinainen kalja eli kotikalja on kuitenkin eri juoma kuin olut.

Sijainti

Helsinki, Porvoo

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1,5-2,5 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Ikäraja K-18. Hintaan sisältyy oluet ja osallistujille jaettava oheismateriaali, jossa tiedot maistettavista tuotteista sekä yleistä infoa oluesta.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.