Pakohuonepeli Tampereella 2:lle

1 2 3 4 5 (0)
Tampere
2 henkilöä

70 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

WAX CABINET

George Ludwig V, maailmankuulu taiteilija on avannut vahakabinetin Tampereen Hämeenpuistoon. Tätä kritiikoiden ylistämää kabinettia on kehuttu taitelijan upeimmaksi luomukseksi! Olette onnekkaita sillä teitä varten on järjestetty yksityisnäyttely.
Saapuessanne näyttelyyn virkailija kuiskaa ja varoittaa teitä “George ei halua synkän salaisuutensa paljastuvan. Älkää viipykö näyttelyssä liian kauan, 60 minuutin jälkeen on jo liian myöhäistä…”

Miksi näyttelyssä ei saa viipyä liian pitkään, mitä George salaa? Onko sinusta ja ryhmästäsi selvittämään mitä vahakabinetissa on pielessä ennen kuin on liian myöhäistä!

THE CHEMIST

Hänellä on vain yksi tehtävä.
Hän tekee kaikkensa, jotta se toteutuu.

Henkilöllisyytensä salassa pitänyt, erittäin taitava Kemisti, on tehnyt työtänsä usean kuukauden ajan ja lopulta kehittänyt asunnossaan tappavan viruksen. Tämän viruksen avulla hän aikoo myrkyttää koko Tampereen. Virus on ajastettu leviämään 60 minuutin kuluttua!

Sinulla ja ryhmälläsi on tullut mahdollisuus murtautua Kemistin asuntoon, selvittää 60 minuutissa miten Kemisti aikoo levittää viruksen ja pysäyttää se! Kysymys kuuluukin, onko teistä vastaamaan haasteeseen?

 

Mitä Elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää huonepakopelin kahdelle hengelle tunniksi.

Kenelle Elämyslahja sopii?

Huonepakopeli sopii kaikille yli 15-vuotiaille, jotka haluavat aivonystyröitä kutkuttavaa tekemistä. Kaikki tehtävät ja arvoitukset ratkeavat loogisen päättelykyvyn, tiimityöskentelyn ja luovuuden avulla.


Sijainti

Tampere

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Huoneesta pääsee ulos milloin tahansa pyytämällä henkilökuntaa avaamaan oven.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.