Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Tankotanssin alkeet - 5 kerran kortti

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Tankotanssin alkeet - 5 kerran kortti

Helsinki
1 henkilöä

68 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
68 €

Tutustuminen tankotanssin maailmaan

Tankotanssi on monipuolinen liikuntalaji, joka soveltuu kaikille. Tangolle voidaan yhdistää myös muita erilaisia elementtejä esimerkiksi tuoli tai korkokengät.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Viiden kerran käyntikortti, joka sopii niin aloittelijoille kuin myös pidempään harrastaneille. Tällä kortilla voit käydä kaikilla yksittäistunneillamme, tankotanssin lisäksi tarjoamme myös muita tunteja.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tankotanssi sopii kaikenlaisille liikkujille ja vähemmän liikkuneille. Tunneilla kehitetään lihasvoimaa ja liikkuvuutta jokaisen oman tason mukaan.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tunnille on hyvä ottaa mukaan lyhyet shortsit, jotta saat kitkaa ihon ja tangon. Lisäksi shortsien päälle on hyvä pukea pitkät housut lämmittelyn ja jäähdyttelyn ajaksi. Yläosaksi kelpaa esimerkiksi t-paita tai treenitoppi.

Kesto

5 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Varaathan tuntisi etukäteen Rock the Polen varausjärjestelmästä. Mikäli et ole varma mille tunnille ilmoittautuisit kurkkaathan nettisivuillemme tai ota yhteyttä meihin Rock the Polelle. Otathan mukaan liikunnalliset vaatteet, lyhyet shortsit, pienen pyyhkeen ja juomapullon, kenkiä et tarvitse. 
Käyntikerrat tulee käyttää 3. kuukauden kuluessa aloituksesta.Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Rosa

Jännittää. Innostuttaa. Naurattaa. Nämä olivat päälimmäiset tunteeni Rock The Polelle astuessani. Jännitys alkoi hiipumaan, kun opettajamme Sofia toivotti meidät reippaana vastaan ja ohjasi pukuhuoneen kautta saliin. Tunti lähti käyntiin alkulämmittelyillä. Pienet venyttelyt päälle ja olimme valmiita tangon kimppuun. Aloitimme perusasioista: tangon kiertämisestä pienin askelein ja siitä siirryttiin yhden askeleen ympäri astumiseen - vielä turvallisesti maan kamaralla.


Koko ajan suunnattiin kohti vaativampaa ja äkkiä jalat eivät enää pysyneetkään maassa. Ensimmäisenä pyörähdyksenä kokeilimme palomiestä, sitten edettiin tuoliin, ja lopulta takaperin pyörimisiin ja jopa takaperin joutseneen ympäriastumisen kautta. Pään lisäksi kovilla olivat käsilihakset ja hikeä saikin pyyhkiä tangolta useampaan kertaan otteen pysymiseksi. Lopulta myös sisäreidet saivat kokea kovia, kun kokeiltiin istuma- ja seisoma-asentoja tangolla.

 

Tankotanssi on fyysinen ja kaunis laji, jota ei tulisi aliarvioida. Suosittelen!

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.