Upea reunakävely Tallinnan TV-tornissa yhdelle

1 2 3 4 5 (0)
Tallinna
1 henkilöä

25 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Näkymä, joka täytyy kerran elämässä nähdä – ja kokea!

Näköala Tallinnan televisiotornista on ainutlaatuinen Virossa ja koko Pohjois-Euroopassa. Alapuolellasi levittäytyvät kauniit metsät, kauempana Tallinnan upea vanhakaupunki ja kimalteleva Itämeri koko majesteettisessa loistossaan. Rautaisen esiripun aikaan oli juuri tämä paikka monille virolaisille ikkuna vapaaseen maailmaan – illalla saattoi nähdä jopa Helsingin valoja.

Näköalan havainnollistamiseen vieraat voivat käyttää multimedianäyttöjä: suurentaa kiinnostavaa aluetta tai katsoa, minkälaiselta paikka näytti aikaisemmin.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • Pääsylippu Tallinnan Televisiotorniin
  • Päätähuimaava reunallakävely Televisiotornin 22. kerroksen näköalatasanteen reunalla, 175 m korkeudella maanpinnasta.
  • Osallistujat kiinnitetään tornin turvarakenteisiin erikoisvaljain.
  • Reunallakävely kestää 30 min. ja siihen osallistujista otetaan valokuvia, jotka lähetetään kävelijän sähköpostiin veloituksetta.
Kenelle elämyslahja soveltuu?
 
Lahja on erinomainen niille, jotka haluavat kokea adrenaliinisyöksyn turvallisessa ja mukavassa ympäristössä. Reunallakävelyssä voit myös itse hallita, kuinka päätähuimaavan elämyksen haluat kokea.

Sijainti

Tallinna

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

Reunallakävely kestää 30 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Lämpimän kauden aikana

Lisätiedot

Painorajoitus 34–140 kg. Vaaditaan vähintään 13 vuoden ikää, alle 17 vuotiaat tarvitsevat vanhemman kirjallisen suostumuksen.

Reunallakävelymahdollisuus ma–su klo 10–19. Ennakkovaraus tarpeellinen!Elämystestaajan kommentti

Kadri

Kävely 175 metrin korkeudessa!

Ennen raunakävelylle menoa kannattaa katsoa sääennuste, koska näko on paras kirkkaalla ja aurinkoisella säällä. Näköalat ovat todellakin upeat! Reunakävelyssä kivointa on se, että jokainen voi turvallisesti haastaa itsensä ja kokeilla omia rajoja juuri sen verran kuin rohkeutta riittää. Voit istua aivan TV-tornin reunalla ja katsella maisemia tai nauttia näköalastapitäen hieman seinästä kiinni. Mutta voin taata, että jokaiselle se on varmasti hieno kokemus.

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.