Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Tallinna Teletorn

Tallinna Teletorn on televisiotorni Piritan kaupunkialueen korkeimmalla kohdalla Viron pääkaupungissa Tallinnassa. Teräsbetonista valmistetussa ja 314 metriä pitkässä televisiotornissa on Pohjois-Euroopan korkein ja avoin näköalatasanne. Se on elämys, joka täytyy jokaisen kerran kokea.
Selaa kategorioita

Näköala Tallinnan televisiotornista on ainutlaatuinen Virossa ja koko Pohjois-Euroopassa. Alapuolellasi levittäytyvät kauniit metsät, kauempana Tallinnan upea vanhakaupunki ja kimalteleva Itämeri koko majesteettisessa loistossaan. Rautaisen esiripun aikaan oli juuri tämä paikka monille virolaisille ikkuna vapaaseen maailmaan – illalla saattoi nähdä jopa Helsingin valoja. Näköalan havainnollistamiseen vieraat voivat käyttää multimedianäyttöjä: suurentaa kiinnostavaa aluetta tai katsoa, minkälaiselta paikka näytti aikaisemmin.

Tallinna Teletorn järjestää erilaisia elämyksiä ja niistä yksi suosituin on ehdottomasti upea reunallakävely Tallinnan TV-tornissa. Elämyslahja sisältää pääsyliput kahdelle Tallinnan Televisiotorniin sekä päätähuimaavan reunallakävelyn Televisiotornin 22. kerroksen näköalatasanteen reunalla ja vieläpä 175 m korkeudella maanpinnasta. Kaikki osallistujat saavat erikoisturvavaljaat, joka takaa turvallisen, mutta jännittävän kokemuksen Tallinnan korkeuksissa. Osallistujista otetaan myös lopuksi valokuvia, jotka lähetetään sähköpostiin veloituksetta. Lahja on erinomainen niille, jotka haluavat kokea adrenaliinisyöksyn turvallisessa ja mukavassa ympäristössä ja nauttia hienoista maisemista. Reunallakävelyssä voi itse hallita, kuinka päätähuimaavan elämyksen haluaa kokea.

Tallinna Teletornin muita suosittuja elämyksiä ovat vuosiliput televisiotorniin. Elämys sisältää ilmaisen sisäänpääsyn vuodeksi kaikkina virallisina aukioloaikoina. Lisäksi elämykseen kuuluu 10 %:n alennus: päivällä 3 kaverin sisäänpääsystä, à la carte ‑ravintolassa, matkamuistomyymälässä ja reunallakävelyssä. Tämän lisäksi vielä iltaisin ilmainen sisäänpääsy ravintolaan yhdessä 3 kaverin kanssa.