Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Synttärirentoutus

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Synttärirentoutus

Helsinki
1 henkilöä

95 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
95 €

Synttärisankarille jotain ennen kokematonta!

Kehon rajat katoavat silkinpehmeän, ihonlämpöisen veden syleilyssä. Tunne painovoimasta vapautumisesta viimeistelee kokemuksen: kelluja on yhtä kaiken kanssa eikä mikään kahlitse. Tutkitusti rentouttava ja rauhoittava, usein jopa mystinen kokemus. Eikä mitään tarvitse osata. Mitään ei tarvitse tehdä. Voi vain päästää itsensä rentoutumaan – täydellisesti. Kelluntatankki on yli 50 vuotta vanha keksintö, joka on alun perin kehitetty aivotutkimuksen apuvälineeksi. Rentoutuskellunta on oikotie syvään rentoutumiseen ja meditatiiviseen tilaan. Kun keho ja aivot saavat levon ärsykkeiltä – ääniltä, valolta, paineelta – kehossa vapautuu aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua. Tässä syvärentoutuneessa tilassa aivoilla on mahdollisuus keskittyä helpottamaan ja nopeuttamaan kehon itsehoitoa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Sisältää 1h rentoutuskellunnan ja päälle raikkaan smoothien. Lisäksi kotiin vietäväksi saa Linan laadukkaan ja kestävän hamam-pyyhkeen.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Soveltuu kaikille, erityisesti rentouttavista hetkistä nauttiville.Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Rentoutuskellunta ei sovi: – kuukautisten aikaan – voimakkaasti psyykenhäiriöisille – epileptikoille – munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville – tasapaino-ongelmista kärsiville (esim. Menierin tauti) – sydämen toimintaongelmissa


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.