Tarinallinen pakohuonepeli 5:lle Kuopiossa

1 2 3 4 5 (1)
Kuopio
5 henkilöä

120 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Tervetuloa Jaskan pubiin

Tästä lahjasta saa jännityksen elämään ilman vaaraa luiden rikkoutumisesta. Mysteeri on room escape -peli, jossa ideana ei ole vain paeta huoneesta, vaan paeta huoneeseen arkea ja elämään hetki osana mysteeritarinaa. Huoneesen suljetun tiimin tehtävänä on puhaltaa yhteen hiileen loogisen päättelyn, luovuuden ja ennen kaikkea yhteistyön avulla. Yksi selvitetty johtolanka johtaa seuraavaan, joka taas lopulta johtaa ulospääsyn löytymiseen huoneesta.

Kenelle ElämysLahja sopii?

Peli sopii niille, jotka haluavat kokea jännitystä turvallisella tavalla ja uppoutua tosielämän seikkailun tarinan sisään. Tässä elämyksessä ei ole fyysisiä vaatimuksia, vaan se sopii kaikille logiikkaa, palapelejä sekä muita älyhaasteita rakastaville seikkailijoille. Kuopion mysteerihuone sijoittuu baariympäristöön, mutta ei liity kuitenkaan alkoholin kulutukseen. Alle 15-vuotiaat voivat osallistua täysi-ikäisen seurassa peliin.


Sijainti

Kuopio

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

5 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Peliä valvotaan koko ajan, joten huoneesta on mahdollista poistua milloin vain.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.