Koko kehon vyöhyketerapia

1 2 3 4 5 (2)
Tampere
1 henkilöä

70 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Refleksologia

Refleksologia on vyöhyketerapiaa, jossa käsitellään koko kehon heijastepisteitä. Hoito on rentouttava, vaikka siinä pyritäänkin löytämään aktiivisia, kipeitäkin heijasteita ja purkamaan kehossa olevia tukoksia ja jännityksiä. Hoito pyrkii tasapainottamaan niin mieltä kuin kehoa ja löytämään kehon omia parantavia mekanismeja.

Mitä elämyslahja sisältää?

Kokonaisvaltaisessa vyöhyketerapiassa käsitellään koko kehon heijastepisteitä asiakkaan maatessa lämpimän peiton alla. Hoidettava alue on kerrallaan pois peiton alta. Pisteiden painelun lisäksi voidaan keholle tai korviin jättää magneetteja rauhoittamaan tai aktivoimaan alueita.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Hoitoa suositellaan kaikille, jotka kaipaavat kehon ja mielen tasapainotusta ja haluavat kokeilla lempeää tapaa ylläpitää terveyttään. Vyöhyketerapia tukee muun muassa aineenvaihduntaa, edistää unta ja suoliston hyvinvointia sekä auttaa aukaisemaan tunnelukkoja. Sitä käytetään myös lievittämään kiputiloja ja laukaisemaan jännityksiä.

Vyöhyketerapiaa voi antaa myös vauvoille mm. koliikkia helpotamaan ja unta tukemaan.


Sijainti

Tampere

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti ja 20 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Vyöhyketerapiaa ei suositella jos on pahanlaatuinen kasvain, sydämentahdistin, 1 - tyypin diabetes, epilepsia, psykoosi tai raskaana (paitsi omasta toiveesta lasketun ajan lähestyessä).


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.