Olohuoltamo

Vuonna 2013 perustettu Olohuoltamo tarjoaa koko kehon hyvinvointipalveluita Tampereella. Palveluista löytyy monipuolisesti mm. hierontaa, päähierontaa, vöyhyketerapiaa sekä kuumakivihierontaa. Lisäksi Olohuoltamo järjestää kursseina Intialaista päänhierontaa ja Kuumakivihierontaa.
Selaa kategorioita

Olohuoltamon suosittuihin elämyksiin kuuluva kuumakivihierontaon hierontamuoto, jossa käsitellään koko keho. Kuumakivihieronnassa käytettävien kivien lämpö ulottuu jopa 3 cm päähän ihon pinnasta. Olohuoltamon kuumakivihieronta rentouttaa kehoa, mieltä ja se auttaa lihasjännityksiin. Kuumakivihieronnan lämpö auttaa aineenvaihdunnan, verenkierron ja nesteenpoiston vilkastumisessa. Elämys sopii jokaiselle joka kaipaa rentoutusta ja elämyksellistä hierontamuotoa.

Olohuoltamon elämyksiin kuuluva Intialainen päähieronta on yhdistelmä erilaisia hierontatekniikoita, jotka kohdistetaan yleisesti hartiaseudun ja pään alueille. Elämyksessä istuvassa asennossa suoritettava hoito sopii hyvin tilanteisiin joissa halutaan katkaista kiireinen päivä, luomalla rentoutunut olotila pitkäksi aikaa. Olohuoltamon Intialainen päähieronta tehostaa erityisesti verenkiertoa pään alueella sekä vähentää stressiä ja jännityksiä. Lisäksi hieronta auttaa saamaan parempaa unta sekä parantaa muistia ja energiatasoja. Intialainen päähieronta sopii elämyksenä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Olohuoltamon suosittuihin kuuluva vyöhyketerapia on elämyksenä koko kehon heijastehoitoa, jossa käsitellään kehon omia heijastuspisteitä. Elämyshoito on hyvin rentouttavaa, jossa pyritään löytämään kehon aktiivia ja joskus kipeitäkin heijasteita. Hoidon avulla kehon tukoksia ja jännityksiä pyritään purkamaan, jonka avulla voidaan saavuttaa mielen tasapainoa. Vyöhyketerapia on lempeä tapa ylläpitää terveyttä ja siksi sitä suositellaankin kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä tasapainoa. Kaikki vyöhyketerapiat ovat yksilöllisiä ja niiden tarkoitus on auttaa juuri oikeiden heijastuspisteiden käsittelyssä.