Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Ylellinen Salt And Champagne -paketti

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Ylellinen Salt And Champagne -paketti

Helsinki
1 henkilöä

55 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
55 €

Ylellinen Salt And Champagne -paketti

Suolahuonehoidon terveysvaikutukset ulottuvat hengitystieoireiden hoidosta ihosairauksien hoitoon. Tutkittua ja koettua hyötyä suolahuonehoidosta on mm. astman, allergian, homesairauden, atooppisen ihon ja psoriasiksen hoitomuotona. Suolahonehoidon on havaittu vahvistavan myös immuunijärjestelmää, rentouttavan ja parantavan yöunenlaatua. Meille yhtä tärkeänä terveysvaikutuksien rinnalla on tarjota asiakkaillemme ylellinen tila, jossa voi antaa itselle luvan irtautua arjesta, pysähtyä ja olla vain. Uskomme myös estetiikan ja aitojen kohtaamisten parantavaan voimaan.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?
40 minuutin mittainen suolahuonehoito huoneessa, joka on vuorattu kokonaan vuorisuolalla. Lattialla on senttien kerros irtosuolaa, johon on hyvä upottaa jalkansa. Ohjaamme asiakkaamme ennen hoidon alkua hoitoon valmistautumiseen, joten ensikertalaisen on hyvä saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen hoidon alkua. Tarjoamme halukkaille tossut, kylpytakin ja suojamyssyn hoidon ajaksi. Ennen hoitoa tarjoamme lähdevettä. Hoidon jälkeen lahja sisältää lasin Ruinart Brut sampanjaa, sekä lähdevettä, luomulaatuista kahvia, teetä ja pientä välipalaa.

Kenelle elämyslahja sopii?
Hoito soveltuu ihan kaikille 18 vuotta täyttäneille. Erityistä hyötyä hoidosta saavat astmaatikot, homesairastuneet, allergikot ja iho-ongelmaiset. Lisäksi suolan hoitaessa ja ylläpitäessä hengitysteiden hyvinvointia erityistä hyötyä siitä saavat äänenkäytönammattilaiset, kuten laulajat, näyttelijät, opettajat, luennoitsijat, valmentajatTärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Kesto

40 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.