Youth perfection hemmotteluhoito vartalolle

1 2 3 4 5 (0)
Espoo
1 henkilöä

139 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Hemmottelevaa superfoodia vartalolle.

Karpalot ovat uutta superfoodin saralla! Joko myslin tai smoothien joukossa nautittuna näillä pienillä marjoilla saat päivän reippaasti käyntiin. Karpalot kuuluvat mustikan sukuun ja niille ominaista on kirpeä ja hapan maku. Karpalon marjoja arvostetaan ympäri maailmaa niiden parantavien ja terveyttä edistävien vaikutustensa vuoksi.
Superfood, joka uudistaa koko kehoa!
Karpalot ovat oikeita vitamiinipommeja. Marjat sisältävät useita bioaktiivisia aineita, jotka vähentävät vapaita radikaaleja ja suojaavat soluja. Niiden korkeat natrium- fosfori-, kalium- ja E-vitamiinipitoisuudet tekevät niistä erittäin tehokkaita taistelussa ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan.
Tuotteet stimuloivat solunjakautumista, ihon pinta tasoittuu ja ihosta tulee nuorekkaamman näköinen.

Mitä elämyslahja sisältää? 

Jo hoidon alussa tunnet hedelmäisen karpalon tuoksun kun vartalo kuoritaan karpalonsiemenöljyä sisältävällä kuorinnalla. Anti-aging vaikutus saadaan karpalonaamiolla joka tehostaa ihon luonnollista uudistumisprosessia, napakoittaen ja pehmittäen ihoa. Naamion aikana kasvoille tehdään paineluhieronta ja hoidon päättää ihana kokovartalon rentouttava spa-hieronta. Hoidon jälkeen iho on ihanan pehmeä, rauhallinen ja kosteutettu.

Kenelle elämyslahja sopii?

Hemmotteluhoito sopii lahjaksi ystävälle, äidille, isoäidille tai kenelle tahansa, joka pitää hemmottelusta.


Sijainti

Espoo

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

1,5 h

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.