Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!
Otsikko

Palautetta asiakkailta

Haluatko oman palautteesi näkyvän tällä sivulla?
Kirjoita lyhyt palauteviesti ja lähetä se osoitteeseen emma@elamyslahjat.fi. Valikoidut asiakaspalautteet julkaistaan parin päivän sisällä. Klikkaa palautteita ja saat ne näkyviin!

Hienoa että nykyään voi ostaa lahjaksi elämyksiä!
Minusta on hienoa että nykyään voi ostaa lahjaksi elämyksiä, koska tavaraa jokaisella on yllin kyllin. Selailin kolmea eri verkkokauppaa, jotka myyvät tällaisia ja pidin teidän tuotteista ja myös ehkä sivuista eniten. Tietysti valikoimaa voisi vielä lisätä vaikka tiedän vaikoimanne on minusta aika hyvä. Yksi ehdotus olisi, kun ostaa lahjaksi yhdelle henkilölle jonkun elämyksen esim kiipeilyn tai sukelluskokeilun olisi hienoa jos kaveri saisi tulla seuraksi katsomaan (mikäli tämä ei nyt jo ole mahdollista?). Harva haluaa mennä ihan yksin kokeilemaan mitään uutta.
Ystävällisin terveisin,
Susanna
Ps. Hienoa että tuotteen saa heti, eli sähköpostin kautta!
Palvelu pelasi
Teillä asiakkaan palvelu pelasi loistavasti, sain heti apua tuotteen valintaan liittyen jo nettisivuillanne kun sivun laitaan pompahti "keskustelu laatikko" jossa pystyin heti kysellä asiakaspalvelijaltanne lahjaan liittyviä asioita. Loistavaa! Tuote saapui todella nopeasti ja kaikki sujui muutenkin erittäin mutkattomasti. Eli en tässä vaiheessa keksi mitään parannettavaa kun kaikki sujui niin hyvin :) Kiitos siitä.
Carolina
Erittäin nopea toimitus
Lahjan toimitus oli erittäin nopea, kiitos siitä! Poikaystäväni ilahtuu varmasti :)
Amanda
Nopea toimitus!
Kiitos kovasti nopeasta toimituksesta! Hienot sivut ja paljon valinnanvaraa! Toivottavasti lahjansaaja innostuu lahjastansa.
Jenna V.
Lahjakortti napsahti heti sähköpostiini!
Palvelu toimi oikein moitteettomasti, kiitos kysymästä.
Lahjakortti napsahti melkein heti sähköpostiini, kun maksu oli lähtenyt tililtä.
Erityisplussaa oli siinä, että lahjakorttiin sai syötettyä oman viestin, jopa tähän printtiversioon!
Käytin palveluanne ensimmäistä kertaa ja kyllä jäi sen verran positiivinen kuva, että uskaltaudun ehkä joskus
myöhemminkin tutkimaan nettisivujanne! :)
Jos jotain moitittavaa pitää keksiä, niin olisi mukavaa, jos täällä PK-seudullakin olisi jotain edullisempia vaihtoehtoja.
Vaikka tuolla seikkailurintamalla. Ja ympärivuotisesti.
Terv.
Hanna V.
Kiitos!
Palvelu on ollut todella hyvää. Jopa silloin kun poikaystäväni hävitti lahjakorttinsa. Saimme teidän avulla toimitettua lahjan hänelle uudelleen. Kiitos!
Ostotapahtuma on selkeä ja nopea!
Olen tyytyväinen palveluunne. Pidin siitä, että selaillessani nettisivujanne, myyjä ilmestyi ruutuun avuksi. Sain häneltä vastaukset nopeasti ja helposti - oli kiva, ettei hän myöskään tyrkyttänyt mitään ylimääräistä mitä pitäisi ostaa. Ostotapahtuma on selkeä ja nopea.
Vastaus tuli nopeasti ja lahja oli tulostettavissa jo samana päivänä, joka on tietysti hyvä asia. Ainut pieni ongelma oli se, kun sain ensimmäisen liitteen, lahjassa ei ollut tekstiä , kun annoin siitä palautetta, minulle lähetettiin heti seuraavana päivänä korvaava liite- siinä teksti oli mukana.
Hyvää palvelua!
Hyvä ja tärkeä palvelu. Olette kyllä löytäneet kaikkea mielenkintoista ihan Suomestakin ja hinnatkin ovat suurimmaksi osaksi ihan järkeviä, jos ajattelee, että yksi ihminen ostaa lahjaksi jonkun elämyksen toiselle tai kumpaisellekin yhteisen jutun. Paljon ja hyviä yhteistyökumppaneita! Ostoprosessi oli osaltani sinänsä ihan helppo.Se lahjan aktivointi-osa meni vähän ohi,kun oli vaan pikkutekstillä ehdoissa,mutta kysymällä lisää siitäkin selvisi,ainakin tilaaja. Kiva,kun sai itse kirjoittaa lahjakorttiin.
Joudum amlttamaan oman lahjakorttini antamisen kanssa,kun ostin sen jouluksi syntymäpäivälahjaksi miehelleni,mutta näkemisenarvoista ilmettä lahjansaajalta kannattaa odottaa! Hyvä juttu,että lahjakortti on vuoden voimassa. Ja se Chat-homma asiakaspalvelijan kanssa,jos oli jotakin kysyttävää,oli kanssa tosi hyvä,kun nopeeta vastattiin.Oli interaktiivista ja helppoa.
Olen täysin tyytyväinen!
Palvelunne on toiminut moitteetta ja on ollut helppo tilata, maksaa ja printata voucherit! Olen täysin tyytyväinen toimiinne ja kertonut palvelusta monelle muullekin!
Kiitos loistavasta palvelusta!
Haluaisin kiittää loistavasta palvelusta. Toimitus oli todella nopeaa ja postissa tulleet lahjakortit oli aivan ihanat. Nettisivut olivat toimivat ja koko ostoprosessi oli erittäin helppo. Tulen ehdottomasti käyttämään palvelujanne tulevaisuudessakin!
Olen ERITTÄIN tyytyväinen asiakaspalveluun!
Olen ERITTÄIN tyytyväinen asiakaspalveluun siltä osin että a) puheluun vastattiin nopeasti kun tarvitsin apua ja b) palvelu oli erittäin nopeaa ja joustavaa (vaihdoin paperilahjakortin tulostettavaan versioon, se kävi hetkessä!). Myös itse ostaminen on vaivatonta.
Kiitos hyvästä lahjamuodosta, tällaista olen kaivannut jo VUOSIA, nykyajan ihmisillä kun on jo kaikkea mitä materiaan tulee...
kätevä ja miellyttävää!
Toimivan oloinen systeemi, minusta olette löytäneet hyvän bisnesmallin. Verkkosivutkin olivat riittävän kätevät ja miellyttävät.
Lopullisen tyytyväisyyden ratkaisee toki se, miten lahjan saaja kokee saamansa palvelun.
Nopea palvelu!
Palvelu oli nopea ja selkeä. Olen tyytyväinen. Kiitos.
T. Gera.K
Huippunopea toimitus!
Viime hetken lahjanostajalle palvelunne on mitä loistavin! Toimitus on huippunopeaa!
Ja lahjavalikoima on hyvä.
Sari S.
Olen oikein tyytyväinen!
Kiitos, olin oikein tyytyväinen palveluun, tilaaminen, maksaminen ja lahjakorttiviesti tulivat todella nopeasti. Uskon käyttäväni palveluanne uudelleen,
T. Anne
KIITOS palvelusta!
Hei!
Olen tilannut jo toisen kerran palvelunne kautta lahjan- olin heti ensimmäiseen tilaukseen tyytyväinen.
Mielestäni on hyvä idea lahjaa valitessa, että on mahdollisuuus heti laittaa kysymyksiä pikaikkunan kautta (vielä en ole tätä toimistoa käyttänyt, mutta uskon käyttäväni pian, seuraavaa lahjaa valitessani) sekä on hyvä, että kysymyksiä tutteista ja paikoista voi laitta myös sähköpostilla.
Toivoisin, että olisi mahdollisuus ostaa elämyksiä myös Tukholmasta. Lontoon elämys yllätti minut ja aionkin ostaa sen tulevaisuudessa.
Ystävätarjouskin oli mahtava idea, jolloin sai kaksi lahjaa yhdellä hinnalla. Alennukset olisivat kivoja piristyksiä aina silloin tällöin.
Olisi myös ihanaa, jos useinpia lahjoja voisi tehdä yhdessä (aika monissa on mahdollisuus mennä vain yksin). En tosin tiedä, onko käytännössä mahdollista toteuttaa esim. liitojuttuja tai lentämistä kahdestaan (plus tietysti lentäjä).
Ostos- ja maksuprosessi on helppo ja miellyttävä-
KIITOS palvelusta!
Tuija
Erittäin positiivinen ostokokemus!
Löysin sivustonne muutama viikko sitten sattumalta (googlettamalla), kun etsin erilaisia elämysmatkailujärjestäjiä. Sivut vaikuttivat heti miellyttävän selkeälukuisilta, hakumoottorikin tuntui toimivalta ja valikoimaakin oli ihan kivasti. Niinpä ystävänpäivän koitettua muistin nämä sivunne ja bongasin sieltä sopivan lahjan vaimolleni.
Ensimmäinen ostokokemus oli erittäin positiivinen. Hyvä, tiivis ja selkeä kuvaus palvelusta, suoraviivainen eteneminen ostoskoriin, maltillinen määrä tietoja syötettäväksi itsestä, laaja valikoima maksuvaihtoehtoja ja nopea toimitus maksun tapahduttua. Uskon, että lahjakortin lunastusvaihekin menee yhtä sutjakasti.
Valitettavasti en keksi heti mitään parannettavaa. Valitettavaa se on siksi, että silloin teidän on vaikeampi kehittyä, joten hyvin menee, mutta menköön. :)
Timo K.
Selkeä verkkokauppa tekee asioinnin helpoksi ja nopeaksi.
Selkeä verkkokauppa tekee asioinnin helpoksi ja nopeaksi. Ystävän syntymäpäivälahja löytyi pienen mielipiteiden vaihdon jälkeen, kun verkkokaupan sivun linkitti muille kimppalahjaan osallistuville. Elämyspaketit oiva keksintö! Lahjan saaja saa itse valita sopivan elämyksen.
Terveisin,
Elina
Kiitos teille!
Hei!
Olen erittäin tyytväinen teidän avustuksesta chatin kautta! (Katre)
Tämä palvelu helpotti kaiken :-)
Olen vasta tilannut yhden elämys tuotteen ja nyt kaikki riippuu elämyksen tuottaja yrityksestä kuinka tämä tulee olemaan käytännössä, mutta kiitos teille!
Peter
Lahjan ostaminen oli tosi helppoa
Lahjan ostaminen oli tosi helppoa ja vaivatonta kun kirjauduin sähköpostiini niin lahjakortti oli jo sielä.
Satu
Nettisivu on selkeä ja ostaminen oli helppoa.
Nettisivu on selkeä ja ostaminen oli helppoa.
Minna O.
Toimii hyvin!
Elahja minuutissa oli ratkaiseva tekijä "Matti Myöhäisen" lahjavalintaan. Jollei sitä olisi ollut palvelussanne, kauppa olisi jäänyt syntymättä. 10 eri vaihtoehdon lahjakortti on hyvä idea (ostajan ei tarvitse itse päättää, mitä lahjan saaja haluaa tehdä).
Tomi A.
Helppoa asiointia!
Olen jo useamman kerran käyttänyt palvelujanne. Olen ollut erittäin tyytyväinen helppoon asiointiin verkkosivuillanne ja tarjoamiinne vaihtoehtoihin. Tietysti aina uusia ideoita tarvitaan palvelujen kehittämiseksi ja tarjonnan lisäämiseksi. Erityisesti kohtuuhintaisten aktiivilahjojen valikoimaa toivoisin laajennettavaksi.
Pasi L.
Suosittelen!
Olen tyytyväinen saamastani elämyslahjasta, oli yli odotusten. Suosittelen!
Kiitos miljoonasti!
Kaikki hoitui aivan SUPERnopeasti ja lahja oli hyvin mieluinen, KIITOS MILJOONASTI ja jatkakaa samaa rataa!! :)
Terveisin Mimmu
suuret kiitokset!
suuret kiitokset! Tilasinkin jo kaksi lahjaa lisää koska olin niin tyytyväinen saamaani palveluun!
Otin ne kuitenkin E-lahjana joten ei voi tulla sekaannusta... joulupostien aikaan ei ole ihmekään jos jokin sattuu välillä hukkumaan.
Wilhelmiina S.
Oli helppo tilata netistä!
Palvelunne tuntuu tosi hyvältä ja nopealta. Oli helppo tilata netistä! Ensimmäisen kerran uskalsin tilata netin kautta jotakin. Minulla oli kysyttävää ja sain heti yhteystiedot, jonka kautta asia selvisi nopeasti ja selkeästi. Toivon, että löydätte lisää kiinnostavia kohteita, niille on varmaan tilausta!!! Olenkin jo mainostanut sivujanne ja kiinnostusta on ollut.
Olen tyytyväinen!
Iso kiitos palvelustanne. Olen tyytyväinen sivustoonne samoin kuin lahjakortin ulkonäköön.
Kaikki hyvin!
Olen erittäin tyytyväinen nopeuteen millä toimitte. Olisin ollut vielä tyytyväisempi, mikäli olisi ollut myös vaihtoehtona ilallinen lisänä. Kaikki hyvin ja varmasti käytän palvelujanne jatkossa.
Vähentää turhaa tavaraa
Kiitos, tämä palvelu on mahtava idea, koska se vähentää turhaa tavaraa ja lisää yhteisiä kokemuksia!

Terveisin,
Elisa Helenius
Helsinki

WAU-efekti
Te olette keksineet sen mikä toimii, yksinkertaisesti ihmiset haluaa tänäpäivänä sen WAU efektin ja te osaatte tuoda sen helposti kaikkien saataville, siittä on silloin myös helppo tykätä.

Aurinkoisin Terkuin Miia Pakarinen

Todella hyvä lahja
Todella hyvä lahja kaikille katsomatta ikää ja on sopivan hintaisia :) olen todella monta kertaa tilannut elämyslahjoja perheelleni, ystävilleni ja kumppanilleni niin kaikki ovat tykänneet :) voisi tulla enemmän vaihtoehtoja :)
Onnistunut ruokahetki
Meillä oli lahjakortti kauttanne ravintola Lasipalatsiin, ja
ruokahetkemme oli erittäin onnistunut. Todella hyvä ruoka, laadukas
ravintola.
Erityisesti kokeilunhaluisille ihmisille
Aivan mahtava valikoima elämyksellisiä lahjoja, jotka sopivat erityisesti kokeilunhaluisille ihmisille, joista lähipiirissäni ei todellakaan ole pulaa. Joululahja, syntymäpäivälahja ja kaikki muutkin lahjat yhden sivuston kautta. Suosittelen!
Nyt lähdetään Tallinnaan!
Haluan kiittää loistavasta elämyskaupasta! Tutustuin valikoimaan vasta viime vuonna, kun sain lahjakortin kauppaanne työkavereilta valmistujaislahjaksi. Olen sen jälkeen ostanut miehelleni ja minulle sekä ystävälleni elämyksiä, nyt lähdetään alkuvuodesta Tallinnaan TV torniin keikkumaan, joka tosin on varmaan aika pliisua tandem hypyn jälkeen.. ;)

-Niina

Todella mahtavia juttuja
Todella mahtavia juttuja on tarjolla ja kaikkia tekis mieli kokeilla :)Yt. Päivi
Hörkkö
50€ well spent!
Sain vuosi sitten synttärilahjaksi 50 euron arvoisen viinikurssin, jonka käytin nyt syksyllä. Alkuvuodesta yritin pari kertaa päästä kurssille, mutta silloin ei ollut tarpeeksi osallistujia, jotta kurssia olisi kannattanut järjestää.

Kurssi oli tosi kiinnostava, tiivis tietopaketti viineistä, niiden eroista, rypäleiden kasvatuksesta ja viinin valmistamisesta. Lisäksi tietenkin maisteltiin viinejä ja kokeiltiin, miten esim. suolainen ruoka vaikuttaa viinin makuun.

Kaveri, joka kurssia veti, oli selvästikin paneutunut viinimaailmaan ja innostuneesti vastaili kurssilaisten kysymyksiin. Lisäksi hänen “opetustyylinsä” oli vapaamuotoinen, eikä kuivan luennoiva.

Kaiken kaikkiaan mukava kakstuntinen.

50€ well spent!

Terveisin,
Tom

Elämyslahjana saa enemmän
Elämyslahjana saa enemmän! Teiltä löytyy niille "hänellä on jo kaikkea" tyypeille mukavat ja ikimuistoiset lahjat ja lahjaideat. Kaiken lisäksi hoidatte asiat hyvin eikä tarvitse odotella. Kun ostaa elämyslahjan ei tarvitse itse stressata järjestelyä. Kiitos!!
+nopea lahjakortin toimitus
+hyvä asiakaspalvelu
+monipuolinen tarjonta
+kilpailukykyiset hinnat
Miellyttävä kokemus
Hei,

Elämyslahjana saatu illallinen Lasipalatsissa oli kaikin puolin miellyttävä kokemus.

t. Seija Ö.

Ei olisi tullut mieleen...
Sain elämyslahjaksi Green Streetin raakasuklaatyöpajan. Oli erittäin mieluisa kokemus. Ihanaa, että toista ihmistä (tai itseään) voi muistaa näin helpolla. Ei olisi lahjan antajalle tai itsellenikään mieleen juolahtanut tällainen lahja, ellei se olisi nenän edessä Elämyslahjoissa seisonut. - Kati K.
Tilattu ja toimii loistavasti!
Helppo ja kaipaamani erilainen vaihtoehto ikuisen krääsähankintojen tilalle. Tilattu ja toimii loistavasti!
Enää ei tarvitse miettiä lahjakrääsää

MAHTAVA löytö.. enään ei tarvitse miettiä lahjakrääsää,
malttaisi vaan ostaa muillekin eikä vain itselleen :)

- Anu K.

Kyllästyin lahjakulttuuriin
Muutama vuosi sitten kyllästyin lahjakulttuuriin: lahja on ostettava, sen tulisi olla mieluisa lahjan saajalle, mutta samassa lahjan antajan budjettiin sopiva, eikä missään nimessä mitään turhaa krääsää. Usein lahjan pähkäilystä tulee jopa stressi, eikä kukaan varmasti oikeasti tykkää juosta kaupoissa tavaralahjan metsästyksessä. Mieleeni tulikin, että voin ostaa elämyksiä läheisilleni! Sivustonne on tehnyt tämän todella helpoksi laajan skaalan sekä sivujen selkeyden ansiosta, sekä hintaryhmittelyn vuoksi! Jokaiseen budjettiin löytyy jotain sopivaa, ja elämyslahjojen joukosta löytää myös uusia mielenkiintoisia elämyksiä omaa elämäänsä rikastuttamaan. Aivan mahtava sivusto, jatkakaa samaan malliin, sekä kerryttäkää elämystarjontaa aina vaan lisää :) Mitä enemmän on alemman hintaluokan elämyksiä tarjolla, sitä enemmän varmasti niitä ostetaan, ainakin jos omasta puolestani puhun ;) Toivon, että joku joulu voisin ostaa kaikki lahjat kauttanne! Kiitos kun teette elämäni helpommaksi!

Kiitollisin syysterveisin, Jenna

Olen erittäin tyytyväinen!
Olen erittäin tyytyväinen ostamaani elämyslahjan Seikkailu KGB teatteri-kahvila-museossa (4:lle), niin varaus/osto tapahtui jouhevasti. Ilta oli todella mukava.
Kaikki toimi hienosti!
Kiitos: kaikki toimi hienosti, niin Teidän puoleltanne kuin tapahtuman järjestäjänkin toimesta.
Äitini oli otettu
lahjakortti meni perille juuri oikeana päivänä ja äitini oli hyvin otettu siitä. Kiitos loistavasta palvelustanne!
Terveisin,
Jenni
Loistava palvelu!
Löysin sivustonne sattumalta kun hain lahjaideaa mieheni syntymäpäivälle. Ihan loistava palvelu. Monta hyvää vaihtoehtoa löytyi, sivusto on hyvä ja selkeä ja toimitus sujuva. Pian on tarkoitus käyttää lahja, ajankohta on jo sovittu. Ehdottomasti tulen käyttämään palvelua uudestaankin.
Hieronta vaihtoehtoja voisi koittaa saada Tampereen suunnalla enemmänki, sellaisetkin lahjat olisi varmasti mieluisia perhepiirissä.
Kaikkiaan kuitenki todella hyvä palvelu, ja mieluisia lahjavaihtoehtoja helppo löytää. Kiitoksia erittäin hyvästä ja toimivasta palvelusta!
T: Tanja
Helppo tilata!
Kiitos
Olin tyytyväinen lahjan helppoon tilaukseen ja maksamisen valinta mahdollisuuksiin.
Lahjan saaja oli erittäin tyytyväinen lahjaan. On hienoa kun on erilaisia vaihtoehtoja.
Toivoisin teidän kehittävän e-lahjan korttimuotoa selkeämmäksi ja lahjakorttimaiseksi,
tässä A4 muodossa lahjan saaja voi sen vahingossa hävittää mainoksena, niinpä minäkin
painotin että muistaa katsoa sen tarkasti ja säilyttää vielä tarkemmin.
Eli pientä viilailua =)
Yst.terv
Maarit
Suuren suuret kiitokset avusta!
Palvelunne on erittäin hyvää ja toimivaa ja tulen ehdottomasti käyttämään elämyslahjoja jatkossakin!
Kiittäen,Emilia Karvinen
Erinomainen liikeidea

Mielestäni liikeideanne on erinomainen! Elämyslahja sopii ihan kaikille.
Valikoimastanne löytyy jokaiselle sopiva elämys, eikä vie tilaa missään
kaapissa!

- Veronica L.

Iso kiitos

Tänäkin vuonna joululahja löytyy teidän sivuilta, ISO KIITOS!

- Janica H.

Helppo asiointi

Mielenkiintoisia lahjavinkkejä ja helppo asiointi !

- Ari L.

Yksi parhaimmista ideoista
Elämyslahjat on yksi parhaimmista ideoista ikinä.
Olen sen ansiosta pystynyt antamaan tavaran sijaan läheisilleni unohtumattomia kokemuksia - kiitos siitä!

T. Miira Tyni

Ei jäänyt kaappiin pölyttymään
Elämyslahjojen missio on onnistunut.
Sain viime jouluna lahjaksi rallikokeilun, ja
Lahja ei tosiaankaan jäänyt
Kaapin nurkkaan pölyttymään, vaan päivä oli yksi elämäni parhaimmista.

T. Niko Tolonen

Oikein hyvin suunniteltu palveluprosessi
Hei! Oikein hyvin suunniteltu palveluprosessi, jota on helppo käyttää ja löytää tietoa. Sain muutaman lahjakortin ystävältäni teidän sivultanne ja juuri vaihdoin pari lahjaa toiseen elämykseen. Oli helppo ja selkeä homma. Olen jo suositellut tätä usealle ystävälleni ja teen niin myös jatkossa. terv, tapio
Kiitoksia hyvästä palvelusta
1. E-lahjakortti on näppärä ja nopea hankkia!
2. Vaihtoehtoja on runsaasti mutta voisitte keksiä myös 50 €:n hintaluokkaan sopivia elämyksiä!
3. Kun jouduin palauttamaan elämyksen, asiakaspalvelusta oltiin pikimmiten yhteydessä.
4. 14 vrk:n palautusoikeus oli ilahduttava, kun tuli yllättävä ja harmillinen tarve peruuttaa ostos.
Mira
Olen erittäin tyytyväinen palveluunne.
Olen erittäin tyytyväinen palveluunne ja aioin suositella lahjakorttien ostamista muillekkin ystävilleni ! Kiitos kovasti ! Aurinkoista kevättä ja kesää teille !! :D
Terveisin: Tarja
Ostaminen oli helppoa ja sujuvaa.
Hei, minulla on vain positiivista sanottavaa elämyslahjan ostamisesta. Ostaminen oli helppoa ja sujuvaa. Lahjan sai hyvin tulostettua eikä ongelmia ilmennyt. Sivuilta löytyi mielestäni riittävästi infoa lahjan sisällöstä ja toimintatavoista lahjan käyttöönotossa. Lisäksi lahjan saaja oli erittäin tyytyväinen lahjaansa.
terv. Minna
Palvelu oli kertakaikkiaan loistava!
Hei,
Palvelu oli kertakaikkiaan loistava! Käytin itse ensimmäistä kertaa ja käytän varmasti myös jatkossa! Listoista löytyy aivan varmasti jokaiselle jotakin ja erilaiset valikot ja tavat haarukoida omaa mahdollista kohdetta ovat varsin loogisia. En kertakaikkiaan löydä mitään kehitettävää palveluun liittyen.
Ystävällisin terveisin
Tomi
Yleisesti ottaen elämyslahja on hieno keksintö
Hei
Ei minulla mitään kritiikkiä ole, päinvastoin. Tein kaksi eri elämyslahjatilausta, toisen pojalleni ja toisen ystävälleni. Valinnanvaikeuttakaan ei ollut, sopiva löytyi nopeasti eri vaihtoehtoja läpikäymällä. Tilaaminen, maksaminen ja lahjakortin saaminen sähköpostiin kävi erittäin nopeasti.
Yleisesti ottaen elämyslahja on hieno keksintö ja kiva antaa sellaiselle henkilölle, jolla on jo "kaikkea". On hyvä, että niitä on monenhintaisia. Uusien elämyslahjojen keksimisessä on kai vaan mielikuvitus rajana.
terveisin erittäin tyytyväinen asiakas :-))
Olen tähän mennessä ollut tyytyväinen palveluunne
Hei,
Olen tähän mennessä ollut tyytyväinen palveluunne. En ole lahjakorttia vielä lunastanut enkä antanut lahjaksi, mutta toivon kovasti, että miellyttää.
Nettisivut olivat hyvät ja valikoima laaja. Uskon, että jokainen löytää sivuilta itselle sopivan lahjan. Lahjat oltiin myös kategorisoitu hyvin, mikä helpotti lahjan valintaa ja nopeutti prosessia.
Terveisin
Anette
Tuotevalikoima on todella kattava.
Haluan antaa positiivista palautetta nettikaupastanne. Tuotevalikoima on todella kattava ja sopivan lahjan valinta on helppoa, kun aihealueet ja hintatiedot ovat näppärästi saatavilla.
Omakohtaisesti voin sanoa, että palvelu sähköpostitse toimi erinomaisesti, kun selvittelimme omaa mokaani tilausta tehdessä. Asia selvisi näppärästi ja asiakaspalvelusta otettiin todella hyvin huomioon myös toiveeni lahjan nopeasta toimituksesta.
Voin suositella lämpimästi nettikauppaanne muillekin ja tulen sitä myös itse jatkossa hyödyntämään.
Terveisin
Jaana
Voin todella lämpimästi suositella palveluanne.
Kiitoksia kovasti! Kahden lahjakortin hankinta sujui nopeasti ja vaivattomasti ja ne saapuivat pian tilauksen jälkeen kirjattuna kirjeenä postiin. Erikoiskiitos vielä siitä, ettei näin arvokkaita kortteja noin vain tipauteta postilaatikkoon.
Voin todella lämpimästi suositella palveluanne ja todennäköisesti käytän sitä itsekin uudestaan, jos tarvetta tulee.
-Sini
Kiitoksia, hyvät sivut.
Oli kyllä helppo tehdä hankintoja sivujenne kautta. Vähentää ostamiskynnystä, vaikka osa elämyksistä on aika kalliitakin.
Kiitoksia. Hyvät sivut.
T. Joni
Kiitos!
Olen tyytyväinen! Helppo ostaa, selkeät ohjeet nettisivulla, enemmän voisi olla halvempiakin vaihtoehtoja. Nopea toimitus ja hyvännäköinen lahjakortti! Kiitos!
T: Laura
Koin tarjonnan hyväksi
Koin tarjonnan hyväksi ja ostamisen ja toimituksen vaivattomaksi. Lahjan saaja ei vielä sitä ole saanut, mutta uskon että kortin käyttäminenkin on yhtä helppoa. Ei siis mitään varsinaisia kehitysehdotuksia. Tai hmm… joo ehkä itse kortti voisi olla vähän ”kauniimpi” vaikkakin ne punaiset nauhat kortin ympärillä onkin tosi kivat.
t. Tua
Palvelu oli nopeaa ja lahjakortin hankinta helppoa.
Palvelu oli nopeaa ja lahjakortin hankinta helppoa. Ostin esittelylennon. Olisin voinut ostaa saman suoraankin yritykselta hieman edullisemmin, mutta teillä nettisivut olivat hyvät sekä helpot käyttää sekä selkeät ja sain vastauksen muutamaan kysymykseen asiakaspalvelusta todella nopeasti.
Mukava oli että elämyslahjoja löytyi myös eri hintaluokista.
Terveisin: Ritva
Käytän palveluanne jatkossakin
Löysin sattumalta teidän sivut ja sieltä löytyi aivan täydellinen lahja pariskunnalle joidenka synttäreitä juhlistimme viime viikonloppuna. He(kin) olivat saamastaan lahjasta enemmän kuin onnellisia, ja useampi juhlissa ollut kyseli "mikä mesta se on...". Suosittelen ehdottomasti palveluanne, ja käytän palveluanne jatkossakin - iso kiitos helposta ja vaivattomasta palvelusta!
t. Kati
Toimiva kokonaisuus
Olen tyytyväinen. Sivuiltanne löytyy mielenkiintoisia tarjouksia erilähtöön, joita on mukavaa kokeilla. Internet-sivut ovat selkeitä ja e-lahjakorttien muoto on kätevä käsitellä itse. Toimiva kokonaisuus, käytän teidään palveluita jatkossakin!
t. Gera
Lahjakortin toimitus oli pikaista
Minulla ei ole mitään kritiikkiä, päinvastoin lahjakortin toimitus oli pikaista ja nyt vain odotellaan että lahjakortin saajakin on tyytyväinen lahjaansa!
Ystävällisin terveisin
Sirkku
Sain ratkaisun pohtimaani lahjakysymykseen
Hei!
Ensinnäkin, löytäessäni palvelunne sain samalla ratkaisun pohtimaani (ja toimeksi otettuun) lahjakysymykseen. Sivut ovat selkeät, hyvin jaotellut, joten omien mieltymysten mukaan oli helppo lähteä hakemaan haluamaansa teemaa. Myös hintaluokkia on riittävän monia, joten vaihtoehdon löytyminen oli siinäkin suhteessa helppoa. Eli olin tyytyväinen palvelun rakenteeseen ja vaihtoehtoihin, vinkkeihin, mitä sieltä sain.
Olen käyttänyt hyvin vähän nettikauppaa, joten pienellä varauksella lähdin suorittamaan ostotapahtumaa. Ohjeet olivat selkeät, ei tarvinnut epäröidä eikä arpoa missään vaiheessa.
Lahjakortin olisin toivonut voivani katsoa etukäteen (voi olla, että sellainen vaihtoehto onkin, en vaan löytänyt).
Terveisin
Sisko
Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun!
Hei !
Pyysitte palautetta, koskien nettikauppaanne ja palveluanne.
Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun,
nettisivuiltanne löysin ratkaisun lahjapulmaani.
Nettisivusto on selkeä ja tuotteet asiallisia sekä sieltä löytyi monipuolisia elämyksiä.
Lahjakortit sain nopeasti ja onhan ne myös tulostettavissa vaikka heti. se on hyvä.
Lahjakortit ovat myös tyylikkäät.
Uskon , että siirryn vastakin teidän sivuillenne, kun tulee taas aika antaa jokin erikoisempi lahja.
Suosittelen myös Elämyslahjat.fi :ä muillekin.

Jarmo

Olen erittäin tyytyväinen palveluunne!
Moikka!
Olen erittäin tyytyväinen palveluunne!
Nettisivut ovat selkeät ja kauniisti aseteltu.
Ostos tuli nopeasti ja vaivatta.
Kiitos :)
Terveisin,
Anna
Olen tyytyväinen
Hei! Olen tyytyväinen saamaani palveluun. Esittämiini kysymyksiin vastattiin ripeästi. :) t Merja
Ostaminen oli todella helppoa
Ostaminen oli todella helppoa ja e-kortin avulla sain lahjan heti tulostettua. Hyvä ja selvät sivut ja ohjeet kerrottu selkeästi.
Olen tyytyväinen palveluunne!
Hei!
Olen tyytyväinen palveluunne! Jäi lahjan ostaminen viime tippaan ja oli helppoa kun sai lahjan heti omaan s-postiin. Erittäin hyvä valikoima!
Yst.terv. Katja
Palvelua oli helppo käyttää
Palvelua oli helppo käyttää, sivut hyvin rakennettu ja tuotteistus sellainen että ostopäätös syntyi helposti. Veloitus sekä lahjakortin saaminen sähköisesti tapahtui myös erittäin nopeasti mikä oli mainiota.
terv
Patrick
Osto sujui hyvin
Osto sujui hyvin ja maksu sujui loistavasti paypalilla!
-Jere
Nettiosto on hyvä asia
Nettiosto on hyvä asia. Se kävi hyvin nopeasti ja sain liputkin saman tien tulostettua. Annoinhan ne lahjaksi samana päivänä.
Kiitos.
Aija
Ensimmäistä kertaa asioin kanssanne
Ensimmäistä kertaa asioin kanssanne ja oli oikein mukava kokemus. Nettiasiakaspalvelu erityisesti helpotti minun asiointiani huomattavasti! Annoin kertoa itselleni että lahjakortti on liikkeestä ostettuna kivempi kun itseprintattuna, ja niinhän se olikin! Ja kun Espoon liike sattuu vielä olemaan aika lähellä kotia niin pistäydyin paikan päällä. Ainoa huono puoli oli, että netissä oli väärä aukioloaika, ja menin ostoksille sulkemisajan jälkeen. Onneksi kuitenkin myyjä oli vielä sattumalta paikalla ja viitsi vielä myydä minulle, vaikka kotiin pääsy hänellä sitten venyikin. Eli erinomaista palvelua liikkeessäkin. :)
Terv.
Anu
Kaikki meni todella hienosti
Hei, ostin 2 kpl:tta höyrytynnyri lahjakorttia ja kaikki meni todella hienosti. Itse asun Haminassa, joten todella hienosti pelasi, äitini asuu Espoossa ja sai hakea itse lahjakortit Espoon keskuksesta.
Lahjoja ei ole vielä käytetty, mutta voin antaa lisäpalautetta sitten ;) uskoisin olevan kaiken rahan arvoisia :)
P.S. Ostaessa lahjaa oli TODELLA mukavaa, kun sai kysyä samalla onlinella ihmiseltä ja apua oli ;)
Ystävällisin terveisin, Satu
Lahjan saaja oli tyytyväinen.
Nettikauppa oli pelastus, kun piti keksiä lahja alle vuorokauden varoitusajalla. Tuossa 14 vaihtoehdon hemmottelupaketissa on kiitettävästi valinnanvaraa ja lahjan saaja oli tyytyväinen. Ostaminenkin oli helppoa. Kiitokset tästä!
T. Pinja
Todella kätevä tapa ostaa lahja.
Lahjakortin osto ainakin sujui hyvin. Ja jos kaikki muukin menee loppuun asti hyvin, niin tulen varmasti käyttämään palveluanne uudelleenkin! Todella kätevä tapa ostaa lahja.
t. Taija
Vaivaton tapa hankkia lahja
Kiitos, tämä oli vaivaton tapa hankkia lahja. Helppo, nopea ja valikoimaa riittävästi, lahjakortti tuli nopeasti.
Olen erittäin tyytyväinen.
T. Päivi
Selkeät ohjeet ja nopea yhteydenotto.
Kyllä olen oikein tyytyväinen palveluun ja lahjavalikoimaan. Selkeät ohjeet ja nopea yhteydenotto. Hyvää kevään jatkoa!
Terv. Ludmila
Olen erittäin tyytyväinen palveluun tähän asti.
Kiitos! Olen erittäin tyytyväinen palveluun tähän asti. Tilasin tandemhyppy E-lahjakortin, joka toimitettiin vaivatta nopeasti, vaikka itse söhräsin verkkopankkini kanssa. Soittaessani palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Ilman muuta jatkossakin harkitsen palveluitanne.
- Heli S.
Teillä on ihan mahtavia lahjoja!
Teillä on ihan mahtavia lahjoja, kiva antaa välillä joku todella "erilainen" lahja. Itse käytin e-lahjaa ja se on todella helppo tapa ostaa lahja lyhyellä varoitusajalla. Olette hyvä pelastus kun ei kerta kaikkiaan meinaa keksiä mitään lahjaa!
T. Erika P
Kiitos isosti hyvästä palvelusta!
Kiitos isosti hyvästä palvelusta!
Sain tilattua hienosti lahjan ja maksettua. Sitten lahjakortteja ei alkanut kuulua meiliin. Soittelin asiakaspalveluun, jossa Katre ystävällisesti selvitteli ongelmani. Selvisi että olin kirjoittanut meiliosoitteen väärin. Katre lähetti lahjakortit meiliini ja mies saa huomenna lahjansa (…ja minä siinä ohessa :)).
-Hanna
Suosittelen myös muille.
Elämyslahja oli ensimmäinen jonka ostin mutta ei varmaankaan viimeinen. Mielestäni tieto jonka sain sivuiltanne oli minulle riittävä. Myös ostaminen oli tosi helppoa ja vaivatonta. Toimitus oli myöskin nopeaa.
Suosittelen myös muille joilla on lahjanostamisvaikeuksia.
Terveisin Raija
Kiitos palvelustanne!
Kiitos palvelustanne! Olimme etsimässä isommalla porukalla sopivaa lahjaa hääparille ja sivustonne tarjosi mahdollisuuden lahjakortteihin, joilla hääpari voi itse valita ja ostaa haluamansa elämyksen.
Ystävällisin terveisin, Tuomas
Oikein hyvää ja helppoa palvelua.
Oikein hyvää ja helppoa palvelua. Kaikki sujui todella hienosti. Ja tuotteitahan voisi olla vaikka kuinka paljon enemmän, kun on niin mukava ja kekseliäs palvelu. =)
Yt, Anni
Oli erittäin nopea toimitus
Sain eilen tilaamani elämyslahjakortin kylpylä Tropiclandiaan Vaasaan+buffet ja uiminen siis. Oli erittäin nopea toimitus, joka oli hyvä asia.
Ja lahjakortti oli hienon näköinen ja kaikinpuolin siisti.
Nyt vasta kuulin ensimmäistä kertaa elämyslahjat.fi sivustoista, kun googlasin sen esiin. Aion kyllä jatkossakin ostaa tuotteitanne, ehdottomasti.
Mari
Tulen varmasti käyttämään sivustoanne uudestaankin!
Sivustonne on erittäin helppokäyttöinen ja useat eri rajausvaihtoehdot mahdollistavat oikean lahjan löytymisen. Myös Katrelta sai neuvoa lahjakortin ostamisessa ja hän pystyi auttamaan ongelmissa joita tuli kun en onnistunutkaan ostamaan tuotetta visallani. Kaikki hyvin loppujen lopuksi ja sain mahtavaa asiakaspalvelua ja ajantasalla olevaa palvelua. Ja onnekseni maksusuoritukseni näkyi heti teillä, joten sain e-lahjan saman päivän aikana. Tulen varmasti käyttämään sivustoanne uudestaankin.
Kritiikkiä sen verran että olisiko mahdollista että nuo ihanat elämyspaketit voisivat pitää sisällään elämyksen hieman pienemmälle sakille kuin 4-6:lle?
T: Heidi
Olen jo suositellut sivujanne tuttaville!
Olen erittäin tyytyväinen palveluunne ja mikä parasta, lahjan saaja asuu Espoossa ja olen varma, että jos tulee ongelmia niin ne hoituu toimistossanne hyvin.
Olen jo suositellut sivujanne tuttaville!
T: Ulla Liukka
Palvelu oikein vikkelää ja luotettavaa!
Kiitos palvelusta, se oli oikein vikkelää ja luotettavaa sekä helppoa! Kiva, että ostomahdollisuuksia oli niin monenlaisia ja lahjan saa tulostaa suoraan kotona!
t. Sanna R
Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun.
Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja lahjansaajakin oli tyytyväinen. Tulen ostoksille toistekin. Erityiskiitos mukavalle neuvojalle Katrelle joka vinkkasi lahjaa ja piristi päivää :)
Terv. Kasperi
Aivan loistavaa!
Löysin eilen ensimmäistä kertaa sivustonne ja se oli aivan loistava. Käytän sitä aivan varmasti myös jatkossa lahjojen hankintaan.
T. Jutta
Olen hyvin tyytyväinen.
Olen hyvin tyytyväinen. Lahja tuli nopeasti. Verkkokaupassa oli ihan selkeää valikoida ja se toimi hyvin.
En keksi mitään kritiikkiä.. Ehkä mieluummin olisin ottanut tällaisen esimerkiksi Tampereelta, joka on minua ja perhettäni lähempänä. Mutta siellä ei taida olla vastaavaa..
Mutta tuo Turun seikkailupuisto on tosi hyvä lahjaidea. Aion liittää siihen lahjaan vielä hotellimajoituksen, joten tulee oltua Turussa yön ylikin. Siellä kun ei täältäpäin tule useinkaan käytyä.
Terv. Maija
Helppo ja monipuolinen nettisivusto.
Kiitos sujuvasta ostotapahtumasta. Helppo ja monipuolinen nettisivusto sekä mahdollisuus ostaa "avoin lahjakortti".
Kerroin teistä jo töissäkin ja he ottivat ilolla tiedon vastaan!
Olen erittäin tyytyväinen helppoon tapaan hankkia lahja. Kerroin teistä jo töissäkin ja he ottivat ilolla tiedon vastaan.
Tarja
Ostaminen oli yksinkertaista.
Olin tyytyväinen palveluunne. Ostaminen oli yksinkertaista ja vielä, kun lahjan sai samantien sähköpostiin, pystyi ostopäätöksen tekemään vielä juuri ennen kuin lahjan tarvitsi. Ostin 15 euron hot jooga-kokeilun kaverilleni valmistujaislahjaksi ja olisi hienoa, jos lisäisitte tuotevalikoimaanne tällaisiä halvemman luokan palveluita (hinta alle 20 e), jotta myös opiskelijana niitä pystyisi hyvin ostamaan. Myös teetasting olisi kiva lahja antaa.
Terveisin,
Paula
Palvelunne oli kyllä erinomaista.
Olen erittäin tyytyväinen nopeaan lähetykseen, kiitos siitä! Olin vähän huolissani, koska citydealin kautta tilatessani tilauksen toimitus oli 7 viikkoa myöhässä. Teidän palvelunne oli kyllä erinomaista ja suosittelen mielelläni eteenpäin. Chatti oli myös hyvänä apuna.
Terveisin Maria
Wau!
Halusin antaa palautetta että ompas loistavat sivut ja mieletön idea ostaa lahjaksi jotain tälläistä sellaiselle jolla on jo kaikkea.
Wau! Käytän varmasti elämyslahjoja toisenkin kerran :)
Aurinkoista kevättä
Merja
Lahjan valinta, tilaus ja maksaminen oli helppoa ja vaivatonta.
Olin erittäin tyytyväinen palveluunne! Ostimme ystävällemme 30-vuotislahjaksi sukelluskokeilun ja hän oli erittäin yllättynyt ja innostunut saamastaan lahjasta. Sivusto kokonaisuudessaan on kiinnostusta herättävä ja selkeä. Lahjan valinta, tilaus ja maksaminen oli helppoa ja vaivatonta. Kriteereinä oli elämys Tampereelle sekä sopiva hinta, ja näiden perusteella sopiva lahja löytyi nopeasti. Sähköpostiin lähetetty lahjakortti miellytti silmää, ja oli kiva, että siihen sai vielä henkilökohtaisen viestinkin lahjan saajalle. Lahjaneuvojan palvelua en kokeillut, mutta uskon, että se voisi jossain tilanteessa olla hyvinkin kätevä. Tämän vuoksi on hyvä, että tämäkin palvelu on näkyvästi esillä sivuillanne.
t. Kirsi
Olen tyytyväinen palveluun!
Olen tyytyväinen palveluun!
Mielestäni netistä ostoksen teko on helppoa ja postin toimittaessa lahja on aika kivaan oloinen ulkoisestikin. Olen ostanut jo useamman lahjan teiltä ja tyyytväinen ollut sekä myös lahjan saajat olleet tyytyväisiä. Kotimaan kohteiksi jotain hotelli+aktiviteetti yhdistelmiä vois olla mun ostolahjoina jos kehittyä haluaa edelleen. Ja pikkulapsi perheille sopivaa!
t. Anu
Löysin melko helposti sopivan lahjan
Meillä on tapana antaa aineettomia lahjoja ja kun poikamme vaimoineen asuu Espoossa on helpointa löytää googlettamalla lahjaideoita sieltä päin.
Ruoanlaittokursseja on lahjoitettu, samoin tanssikurssi. Nyt oli rentoutuksen vuoro.
Löysin melko helposti sopivan lahjan, koska tiesin mitä hain. Ostoprosessi sujui helposti ja lahjakortti tuli tosi nopeasti verkossa maksamisen jälkeen.
t. Kristina
Tuotevalikoima näytti TODELLA mielenkiintoiselta =)
Olin erittäin tyytyväinen palveluunne. Osto oli "epäilyttävän" helppoa ja e-toimitus tosi nopea. Lahjakorttia ei ole vielä lunastettu, joten sen jatkotoiminnasta en tiedä mutta toivon että lahjansaaja olisi myös palveluunne tyytyväinen.
Tuotevalikoima näytti TODELLA mielenkiintoiselta =) Tulen varmasti jatkossakin käyttämään palvelujanne.
T. Kata
Aina löytää jotakin jollekkin.
Olen erittäin tyytyväinen. Sivustolla löytyy valtava skaala erilaisia ideoita. Aina löytää jotakin jollekkin. Ei mitään negatiivista palautetta.
Olemme tyytyväisiä!
Palvelu oli erittäin nopeaa ja hyvää, olemme tyytyväisiä ja varmasti käytämme palvelua uudestaan.
Terv. Tuija
Käytän varmasti palveluitanne jatkossakin :)
Aluksi täytyy myöntää, että minua arvelutti ostaa kallista lahjaa e-lahjana. Kaikki kävi kuitenkin erittäin mutkattomasti ja erityiskiitosta saa se, että vaikka pankkiyhteys olisi eri kuin teidän, niin lahjan saa silti minuutin sisällä sähköpostiin. Käytän varmasti palveluitanne jatkossakin :).
Mukavia talvipäiviä toivottaen,
Tiina