ElämysLahjat.fi laajentaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa ja sen vuoksi etsimme jännittäviä ja mielenkiintoisia elämyksiä ympäri Suomea. Haluaisitko, että elämyksen etsijöillä olisi mahdollisuus ostaa myös sinun yrityksesi tarjoama elämyspalvelu? Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä ratkaisu.

Miksi liittyä Elämyslahjoihin?

Tässä tärkeimmät syyt: 

1. Maksuton näkyvyys

ElämysLahjat.fi on sekä liikevaihdoltaan että tuotevalikoimaltaan Suomen suurin elämyslahjojen verkkokauppa. Yrityksesi tavoittaa kauttamme erityisesti 24-35-vuotiaita lahjanetsijöitä ympäri Suomen. Perusnäkyvyys sivuillamme ei maksa yrityksellesi mitään.

2. Markkinointiosaaminen

Meillä on vuosien kokemus markkinoinnista Googlessa ja Facebookissa. Lisäksi toteutamme hakukonemarkkinointia ja sähköpostimarkkinointia. Teemme myös yhteistyötä Suomen suosituimpiin kuuluvien bloggaajien kanssa sekä offline-kampanjoita yhteistyössä palveluntarjoajien kanssa — katso esim. Finnkino-mainoskampanja.

3. Yhteismarkkinointi

Voimme yhdessä luoda uusia tuotteita, kampanjoita ja tapahtumia yrityksellesi. Katso esim. "Illallinen pimeässä" -lanseeraustilaisuus.

4. Reilu yhteistyö

Pyrimme pitkiin yhteistyösuhteisiin palveluntarjoajimme kanssa. Toisin kuin "diilisivustot", myymme palvelusi täydellä hinnalla, sillä asiakkaamme ovat valmiita maksamaan laadukkaista elämyksistä. Pyydämme erittäin harvoin alennuksia, ja silloinkin saat alennushintoja vastaan lisänäkyvyyttä markkinointikanavissamme.

5. Riskitöntä markkinointia

Perimme komission ainoastaan toteutuneista myynneistä, kaikki muu näkyvyys ja kontaktiohjaukset ovat yrityksellenne ilmaista markkinointia. Komissio sovitaan yhdessä kunkin palveluntarjoajan kanssa.

Miten päästä mukaan?

Liittyminen ElämysLahjoihin on helppoa — otamme ylös palvelun tiedot, rakennamme sopivan elämyslahjan oikeanlaisella tekstillä ja kuvituksella ja julkaisemme sen nettikaupassa. Parhaimmillaan koko prosessissa menee alle viikko, omasta reagointinopeudestanne riippuen.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä 1-2 päivän sisällä. 

Katri Pirinen
Maajohtaja
katri.pirinen@elamyslahjat.fi
Puh. 044 714 0007