Otsikko

COVID-19 infoa elämyksistä

Elämmme poikkeusaikaa, mutta elämyksiä ei tarvitse unohtaa. Kokosimme alle tietoa poikkeusajan vaikutuksista elämyksiin.

 

Kokosimme yhdelle sivulle kaikki elämykset, joita voi kokea jo nyt, klikkaa tästä.

Ole yhteydessä suoraan palveluntarjoajaan saadaksesi ajankohtaiset tiedot:

Näiden elämyksien lisäksi myös muut palveluntarjoajat saattavat olla jo avoinna ja suosittelemme tarkistamaan aina ajankohtaisen tiedon suoraan elämyksen tarjoavalta taholta. Yhteystiedot löydätte lahjakortistanne. Suosittelemme muutenkin olemaan palveluntarjoajaan yhteydessä ennen elämykseen menoa, jotta saatte mahdolliset toimintaohjeet elämyksen toteuttamiseen liittyen. Mikäli sinulla ei ole lahjakorttia, mutta harkitset sen ostoa, ota yhteyttä meihin. Selvitämme mielellämme sinulle palveluntarjoajan aukiolot.

 

Superautot

Tällä hetkellä Malmin kiitorata-ajojen varauskalenteri on avattu, varauksen voit tehdä täällä: https://www.superdrive.fi/fi/varaus-lahjakortilla/

 

Illallinen pimeässä

Illallinen pimeässä -elämykset jatkuvat elokuussa 2020. Varauskalenteri: https://www.dineinthedark.fi/fi/reservation/ aukeaa lähempänä.

 

Shitty Dinner

Shitty Dinner -elämykset jatkuvat kesäkuussa 2020. Varauskalenteri: https://www.shittydinner.fi/fi/reservation/

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.