Otsikko

Dinner in the Sky – elämys kaupungin yllä

ElämysLahjat.fi on mukana tuomassa kansainvälisen huippuelämyksen nyt jo kolmatta kertaa Suomeen. Dinner in the Sky -elämyksessä erikoisvalmisteinen ruokailupöytä nostetaan Michelin-kokkeineenHelsingin Rautatientorin ja Lasipalatsiaukion yläpuolelle viidenkymmenen metrin korkeuteen, jossa osallistujat pääsevät nauttimaan ainutlaatuisesta gourmet-kokemuksesta.

Kyseessä on kansainvälinen spektaakkeli, joka kiertää 45 eri maassa. Amerikkalainen Forbes-julkaisu on valinnut Dinner in the Sky’n maailman 10 ainutlaatuisimman ravintolakonseptin joukkoon. Tilaisuus järjestettiin toista kertaa Suomessa viime vuonna, ja tämän vuoden tilaisuuksiin ElämysLahjat.fi on myynyt jo vajaa tuhat lippua.

− Pääsin viime vuonna myös itse kokeilemaan elämystä ja suosittelen sitä ehdottomasti kaikille, kertoo ElämysLahjojen maajohtaja Kadri Lepiku.

Valittavana on illallisnoston lisäksi myös lounas- ja samppanjakokonaisuus. Illalliskokonaisuus maksaa kahdelle 318 €, lounaskokonaisuus 178 € ja samppanjakokonaisuus 98 €. Dinnerissä päästään nauttimaan kokkien valmistama neljän ruokalajin illallinen. Kokit ovat kotimaisia ja ulkomaisia huippunimiä: Samuli Wirgentius, Filip Langhoff, Vladislav Djatšuk ja Mihkel Heinmets.

Dinner in the Sky järjestetään Suomessa tänä vuonna17.-22.6. ja 5.-10.8. Helsingissä ja 29.7.-3.8. Tampereen Keskustorilla. Paikkoja on myynnissä rajoitettu määrä ja ElämysLahjat.fi on Suomen ainoa jälleenmyyjä.

Tietoa ElämysLahjoista: ElämysLahjat.fi on Suomen johtava elämyslahjojen nettikauppa. Suomessa vuodesta 2010 toiminut yritys ei myy tavaraa, vaan seikkailuja ja kokemuksia. ElämysLahjoilla on Suomessa 150 yhteistyökumppania ja myy yli 500 eri elämystä. Yritys toimii Suomen lisäksi seitsemässä maassa: Liettuassa, Latviassa, Virossa, Puolassa, Meksikossa, Ruotsissa sekä Iso-Britanniassa.

Lisätiedot:

Tiina Kraus Markkinointiassistentti,
ElämysLahjat.fi
Puh. 044 063 6468,
email: tiina@elamyslahjat.fi

www.elamyslahjat.fi - yli 800 elämystä!

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.