Otsikko

Millaisia ovat ekologiset lahjat?

Kestävä kehitys on pähkinänkuoressa sitä, että pyritään ottamaan ympäristö huomioon yhteiskunnan toiminnan jokaisella osa-alueella - sosiaalisesti, taloudellisesti ja ekologisesti. Kestävän kehityksen skaala on laaja, mutta kestävyyden tärkeimpinä tekijöinä voidaan mainita olevan energian ja luonnonvarojen säästäminen.

Aineettomat lahjat, joihin ei olla kulutettu luonnonvaroja tai energiaa, edistävät kestävää kehitystä. Elämyksen kuluttaminen materiaalin sijasta on aina ympäristöystävällinen ratkaisu.

Kategorian elämyslahjoilla voidaan kenties lisätä lahjoja kuluttavien henkilöiden ympäristötietoutta - ja herkkyyttä, joten elämyslahjojen kuluttamisella voi olla myös välillisiä hyötyjä ja vaikutuksia ympäristön tilaan.

Tiedostavat sukupolvet, joille ympäristön -ja luonnonsuojelu ovat tärkeitä asioita, haluavat toteuttaa yksilöllisyyttään yhä enemmän kokemuksellisuudella ja elämyksillä.

 

Tuomas Alijoki
Kestävän kehityksen opiskelija ja projektiassistentti, Turun AMK


Katso Elämyslahjojen ekologiset lahjat. 

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.