Joululahja mummolle

Mummo ei tarvitse enää tavaraa – joululahjaksi elämys

Usein jouluperinteisiin kuuluu, että mummo tulee jouluksi kylään tai mummon luona vieraillaan joulun pyhinä. Lisäksi jouluna lapset ja lastenlapset muistavat mummoa joululahjoilla. Iäkkäämmillä ihmisillä on usein kertynyt tavaraa vuosien varrella, ja monet käyttötavarat, joita on hankittu osin jo 1960-luvulla, ovat edelleen käyttökelpoisia tai niillä on tunnearvoa. Tavaran sijaan hyvä joululahja mummolle on elämys. Olemme koonneet tälle sivulle joululahjoja mummolle.

Katso myös:

Kaikki joululahjat 

Joululahja äidille

Joululahja tyttöystävälle

Mitä joululahjaksi mummolle?

Usein vanhemmiten paikat alkavat kolottaa ja särkeä. Rentouttavat hieronnat auttavat asiaan. Klassisen hieronnan lisäksi hyviä joululahjoja mummolle ovat muut erilaiset hieronnat, kuten kuumakivihieronta, yrttinyyttihieronta tai tiibetiläinen hieronta. Monet mummot ovat hyviä laittamaan ruokaa ja laittavat sitä usein myös koko perheelle. Haluaisitko vuorostasi tarjota mummollesi ruokailuhetken, jota hän ei unohda? Hanki mummollesi joululahjaksi illallinen pimeässä ja vie hänet kokemaan ruoka aivan uudella tavalla. Pimeässä makuaisti korostuu, jolloin makuelämys on uudenlainen.

Joululahja touhukkaalle mummolle

Onko mummosi tekevä ja touhukas? Tällöin hyvä joululahja mummolle on jokin kursseistamme. Meiltä löytyy muun muassa suklaatyöpaja, sushikurssi sekä lasinpuhalluskurssi. Kurssi joululahjana voi tuoda mummollesi uuden harrastuksen!

Onko mummosi nuorekas ja vauhdikas hurjapää? Tällöin hyviä vaihtoehtoja joululahjaksi mummolle ovat esimerkiksi ajoelämyksemme, kuten rallikyyditys ja crosskart-kokeilu sekä Formula 1 –kyyditys, joissa voi kokea vauhdin huuman turvallisesti. Jos mummosi ei ole kiinnostunut autoista, voi hyvä vaihtoehto olla esimerkiksi sukelluskokeilu altaassa. 

Selaa lahjavaihtoehtojamme ja valitse joululahja mummollesi. Etkö keksi mummollesi sopivaa joululahjaa? Tällöin hyvä vaihtoehto voi olla lahjakortti, jolla lahjan saaja saa itse valita oman lahjansa valikoimastamme.

 

Näytetään: 76
60 / 76
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.