Bianco Blu:n lasinpuhallus- pikakurssi (2:lle)

1 2 3 4 5 (0)
Fiskars
2 henkilöä

186 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Mielenkiintoinen näkökulma klassiseen käsityönalaan

Lasinpuhallus on lasinmuokkaustekniikka, joka otettiin käyttöön noin 100-luvulla eaa. Tähän ikivanhaan, perinteikkääseen valmistusmenetelmään lahjan saajan tutustuttaa Bianco Blu -lasistudio, joka sijaitsee Fiskarsin ruukissa, läntisellä Uudellamaalla. Studion naapurista löytyvät veneveistämö ja Takopaja - kyseessä on siis todellinen käsityöläisyhteisö luonnon keskellä, luovuuden lähteillä. Tällä kurssilla ei otsaa rypistellä vaan asioita tehdään pilke silmäkulmassa. Jo noin 1000 kurssilaista on tutustunut lasinpuhallusoppiin Bianco Blu:n avustamana.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Kurssiin sisältyy kahden lasiesineen teko per osallistuja. Kurssin kokonaiskesto määräytyy osallistujien mukaan. Alkeiskurssin pääpaino on lasinkäsittelyharjoittelussa ja omien esineiden valmistuksessa. Valmistettavat tuotteet on suunniteltu siten, että jokainen osallistuja varmasti onnistuu työssään (yleensä pullo, lintu tai paperipaino).

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Pikakurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta lasinpuhalluksesta ja jotka haluaisivat tutustua käsityönalaan sekä valmistaa ensimmäiset lasiesineensä. Oli kyseessä sitten ystävä, työkaveri tai vaikkapa kummitäti, tämä lahja on hieno elämys kenelle tahansa käsitöistä kiinnostuneelle!


Sijainti

Fiskars

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Kurssille ei ole ikärajaa.
Esineitä ei saa mukaan samana päivänä ja jos ne lähetetään asiakas maksaa rahdin.
www.biancoblu.fi


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.