Karhujen yökatselu

1 2 3 4 5 (0)
Kuusamo
1 henkilöä

140 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Vapaiden karhujen katselua Kuusamossa

Karhu-Kuusamo tarjoaa karhun ja muiden suurpetojen katselua ja valokuvausta Kuusamossa, itärajan tuntumassa. Aktiivikaudella kesäkuun puolivälistä pitkälle syksyyn karhujen näkemisen varmuus on erinomainen.

Karhunkatseluun lähdetään yleensä kello 18 aikaan illalla. Kuusamon keskustasta tai Rukalta on vain 40 minuutin automatka tapaamispaikallemme. Tapaaminen on karhunkatselupaikkamme lähellä, josta kävellään parin sadan metrin matka katselurakennukselle.
koko yön katselussa voit lähteä aamupäivän aikana nukuttuasi halutessasi nokoset karhujen liikkeen rauhoituttua aamuyöstä.
Uudessa, tilavassa hirsisessä katselurakennuksessamme on tilaa 20 katselijalle tai 10 kuvaajalle. Rakennuksessa on sängyt 8 hengelle ja kuivakäymälä rakennuksen erillisessä osassa.

Karhujen lisäksi katselupaikallamme nähdään runsaasti merikotkia, maakotkia, myös ahma on mahdollinen. Suomessa harvinainen haarahaukka on usein nähtävissä, lisäksi iso joukko vesilintuja, sillä katselupaikallamme on pieni lampi. Siksi keskikesän aikaan meillä nähdään usein karhujen uimanäytöksiä. Parhaimmillaan lammessa on ollut seitsemän karhua yhtä aikaa uimassa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Karhujen katselu illasta aamuun hirsisessä katselurakennuksessa.


Sijainti

Kuusamo

Kesto

12 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Lämpimän kauden aikana


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.