Kuninkaallinen parihoitopaketti

1 2 3 4 5 (3)
Helsinki
2 henkilöä

396 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kuninkaallista hemmottelua

Etsitkö häälahjaa, jollaista muut eivät ole varmasti ostaneet? Ovatko läheisesi yhteisen hemmotteluhetken tarpeessa? Vai haluaisitko kenties ottaa paussin arjesta yhdessä oman rakkaasi kanssa?

Rentouttava hoitohetki kahdelle yhteisessä hoitohuoneessa lähentää ja vapauttaa molempien lihakset sekä ihot ylimääräisistä rasitteistaan. Hehkuva iho ja vapautuneet lihakset takaavat, että hyvä olo säilyy myös hoidon jälkeen: yli kahden tunnin hieronta- ja hoitopaketin ansiosta paikalta poistutaan takuulla rennoin mielin ja hymyissä suin.

Mitä elämyslahja sisältää?

Helsingissä tarjottava hoitoelämys on tarkoitettu kahdelle henkilölle. Jopa 140 minuuttia kestävä yhteinen hoitohetki sisältää seuraavat edut:

  • Aromaattinen kokovartalohieronta
  • Kirkastava kasvohoito
  • Klassinen jalkahoito

Kenelle elämyslahja sopii?

Kahden hengen hoitopaketti sopiii kaikille pariskunnille, kaveruksille ja sukulaisille, jotka kaipaavat pientä hemmottelua arkeen. Pari- ja pakettihoidot sopivat erinomaisesti lahjaksi yhteisenä merkkipäivänä.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

140 minuuttia

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Vuoden ympäri.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.