Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Moottoroitu tandemvarjoliito

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Moottoroitu tandemvarjoliito

Leivonmäki tai 50 km etäisyydellä Jyväskylän lähistössä
1 henkilöä

300 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Moottoroitu tandemvarjoliito. Taivas ei ole rajana!

Varjoliidossa lennetään laskuvarjoa muistuttavalla siivellä eli varjoliitimellä. Tandemlento suoritetaan yhdessä lentäjän kanssa jolloin matkustaja istuu lennon aikana edessä erillisissä valjaissa. Startti tehdään hölkäten tai kevyesti juosten vastatuuleen. Moottoroidussa varjoliidossa starttipaikka on mahdollista valita lennätettävän haluamalta alueelta mikäli sieltä löytyy riittävän iso vapaatila kuten pelto tai talvella jääalue ja mitään estävää tekijää lennon suorittamiselle ei löydy. Lentoreitti voidaan halutessa suunnitella etukäteen mahdollisuuksien mukaan ja silloin lennon aikana voi ottaa ilmakuvia jopa omasta talosta.


Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Lahjaan sisältyy noin 10-20 minuutin perehdytys siitä, kuinka tulee toimia, kokenut lentäjä, paramoottori sekä juuri markkinoille tullut tandemvarjoliidin. Lennon ajaksi lainaan saa tarvittaessa tuulenpitävän lentohaalarin, kypärän kuulosuojaimilla, kypärämyssyn ja hanskat. Lahjaan sisältyy lennon aikana gopro kameralla kuvattava lyhyt video, jossa käytettävä kalusto, lahjan saaja sekä pilotti näkyy hyvin. Video voidaan toimittaa jälkikäteen. Normaalisti lentokorkeus on noin 200-600m mutta se voidaan sopia tapauskohtaisesti esimerkiksi jos polttarilennolla halutaan tehdä heilureita ja liikkeitä joissa G-voimat tuntuvat. Aikaa kannattaa varata noin 2-3
tuntia.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Lahja soveltuu lähes kaikille perusterveille henkilöille jotka pystyvät juoksemaan lyhyen matkan. Tandemlento on erinomainen polttariyllätys ja myös hyvä tapa testata haluaisiko itse mahdollisesti aloittaa varjoliitoharrastuksen. Suomessa on hyvät koulutusmahdollisuudet.

Tämä on elämys joka kannattaa kokea eikä varmasti unohdu koskaan.


Sijainti

Leivonmäki tai 50 km etäisyydellä Jyväskylän lähistössä

Vaatteet

Valitse vaatteet sään mukaan.

Kesto

Noin 60 minuuttia

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Palvelu järjestetään säiden salliessa.

Lisätiedot

Ei suositella mikäli on todettu mm. sydänsairaus, paniikkihäiriö tms. sairaus.

Lennätettävän maksimipaino 90kg, 15 – 17-vuoden ikäinen huoltajan suostumuksella, yli 60-vuotias harkinnan mukaan tai lääkärin todistuksella. Promilleraja on nolla. Muussa tapauksessa lento perutaan eikä ole takaisinmaksuvelvoitetta. Sama pätee mikäli lennätettävä on antanut itsestään väärää tai epäuskottavaa tietoa.

Sijaintina kesällä Leivonmäki tai sovittavissa 50km etäisyydellä Jyväskylän lähistössä ja talvella Jyväskylän lähialueilla jäältä kuten Jyväsjärvi, Palokkajärvi, Päijänne. Paikka ja matkakorvaukset sovittava erikseen mikäli kauempana kuin 50km Jyväskylästä.

Muiden osallistujien kannattaa ottaa kamerat mukaan koska moottoroidulla varjoliitimellä voidaan tehdä matalia ohilentoja

 


Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Leila

Aivan upea ja ainutlaatuinen elämys ammattitaitoisen lentäjän kyydissä! Suosittelen!

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.