Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Room Escape -peli kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Room Escape -peli kahdelle

Espoo
2 henkilöä

90 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
90 €

Pääsettekö ulos huoneesta?

Pakotarinat tarjoaa ammattitaidolla tehtyjä pakohuonepelejä Espoon Leppävaarassa. Pakohuonepelissä pelaajien tavoitteena on selvittää tiensä ulos huoneesta tunnin aikana. Tehtävät vaativat ongelmanratkaisukykyä, luovuutta ja ennen kaikkea yhteistyötä pelaajien kesken. Kolmen huoneen valikoimasta löydät sopivan elämyslahjan kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Tähän lahjaan sisältyy pakohuonepeli (60 min) kahdelle pelaajalle yhdessä valittavista peliteemoista. Huoneiden teemat ovat seuraavat:

Merirosvolaiva: Ryhmänne on kaapattu ja teljetty aavelaivan vankiosastolle. On aika paeta ennen kuin päädytte osaksi aavelaivan miehistöä.

Rikosmysteeri: Kuulutte Scotland Yardiin, ja seuraamanne pahamainen rikollinen johdattanut ryhmänne piilopaikkaansa. Teillä on tunti aikaa tutkia paikkaa ja etsiä rikollisten vangitsemiseen oikeuttavaa todistusaineistoa ennen heidän paluutaan.

Taikurin salaisuus: Haluatte selvittää maailmankuulun taikurin salat, mutta tie hänen työhuoneeseensa ei ole helppo. Onnistutteko pääsemään sisään backstagen kautta ja murtamaan silmänkääntäjän temput?

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Pakotarinoiden pelihuoneet soveltuvat kaikenikäisille pelaajille, jotka haluavat viettää aikaa porukalla ja nauttia yhteisistä onnistumisista. Pelit ovat erinomainen tapa viettää syntymäpäivää, läksiäisiä tai polttareita. Kaikki huoneet soveltuvat myös perheille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Espoo

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.