Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Superrentoutuspaketti

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Superrentoutuspaketti

Helsinki
1 henkilöä

99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Todellista stressinpoistoa ja vaikuttavaa rentoutumista

Paketti erityisesti stressaantuneille tai unihäiriöistä kärsiville; mahdollisuus päästä kokeilemaan kahta tehokasta rentoutusmuotoa, joiden vaikutukset on tutkimuksin todennettu. 

Suomessa kehitetty patentoitu Neurosonic -värähtelyhoito lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa.  

Kelluntatankki on yli 50 vuotta vanha keksintö, joka on alun perin kehitetty aivotutkimuksen apuvälineeksi. Rentoutuskellunta on oikotie syvään rentoutumiseen ja meditatiiviseen tilaan. Kun keho ja aivot saavat levon ärsykkeiltä – ääniltä, valolta, paineelta – kehossa vapautuu aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua. Tässä syvärentoutuneessa tilassa aivoilla on mahdollisuus keskittyä helpottamaan ja nopeuttamaan kehon itsehoitoa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Sisältää 1h rentoutuskellunta ja 30’ Neurosonic –värähtelyhoito. Lisäksi smoothie sekä 500 gr yrttihajustettua epsom-kylpysuolaa kotiin vietäväksi.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Soveltuu kaikille, erityisesti rentouttavista hetkistä nauttiville.


 


Sijainti

Helsinki

Kesto

1 h 30 min.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.


Palvelun toteuttaja

Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.