Haunted Dinner

Haunted Dinner on illalliskokemus, jossa lahjansaaja pääsee nauttimaan kolmen ruokalajin gourmet-illallisen upeissa puitteissa, jossa kaikki on aivan hyvin. Vai onko sittenkään?
Selaa kategorioita
Näytetään: 0
Haunted Dinner on Elämyslahjojen tarjoama hieman erikoisempi illalliselämys, jossa gourmet-illallista on maustettu kauhulla. Haunted Dinner -illalliselämys sopii lahjaksi läheiselle, joka rakastaa kulinaristisia nautintoja, haluaa kokea jotain täysin uudenlaista ja ei pienestä säpsähdä. Unohda tällä kertaa se kaikista perinteisin ravintolaillallinen ja anna läheisellesi lahjaksi jotain erilaista. Uskaltaisitko sinä lähteä nauttimaan illallista, joka tarjoillaan adrenaliinin täyteisessä ja jopa hieman pelottavassa ympäristössä?

Haunted Dinnerillä tarjoillaan kolmen ruokalajin gourmet-illallinen. Illallisen ympärille on rakennettu jännittävä teatterishow, jossa voi tapahtua mitä tahansa. Haunted Dinner järjestetään Helsingin keskustassa Radisson Blu Plaza Hotellissa. Illallisvieraat saapuvat kuvitteelliseen Black Forestin kartanoon, jossa Ursula-emäntä tarjoilee heti kättelyssä hyytävän vastaanoton. Elämyslahjat järjestää Haunted Dinneriä yhteistyössä Amazed Games:in kanssa. Tervetuloa Haunted Dinnerille!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.