Otsikko

Mitä lahjaksi ylioppilaalle?

Artikkeli on kirjoitettu vuonna 2012, ja osa tuotteista on poistunut valikoimasta. Katso tämän hetken parhaat ylioppilaslahjat.

Tämän vuoden ylioppilaita juhlitaan pian. Mietitkö, mitä nuorelle aikuiselle antaa lahjaksi? Huolimatta siitä, onko kyseessä tyttö vai poika, ylioppilaslahjaksi kannattaa valita jotakin, mistä nuorelle jää vahva ja mieleinen muisto.

Suosituimmat ylioppilaslahjat

Suosituimpiin ylioppilaslahjoihin luetaan yleensä erilaiset astiastot, pöytähopeat, korut ja muut lahjaesineet. Moni ylioppilas toivoo lahjaksi kuitenkin rahaa, sillä rankan opiskeluvuoden jälkeen mieli tekee lähteä esimerkiksi ulkomaille vaihtamaan maisemia ja kokemaan huikeita elämyksiä.

Ylioppilaslahjaksi uusia kokemuksia

Uusien elämyksien perässä ei tarvitse lähteä ulkomaille! Auta ylioppilasta nauttimaan elämästä monipuolisesti ja anna hänelle lahjaksi elämyslahjakortti. Vaihtoehtoja löytyy jokaisen makuun:

Rinneautoilu

Oiva lahjavalinta laskettelusta pitävälle sankarille. Hurjan hauska ja vauhdikas elämys saa ylioppilaan takuulla hymyilemään!

 

  

 

Sukelluskokeilu avovedessä

Tämä elämys auttaa ylioppilasta perehtymään sukelluslaitteiden käyttöön ja antaa mahdollisuuksia uudelle upealle harrastukselle. Vedenalainen maailma kutsuu!

 

 

Kuumailmapallolento

Lento kuumailmapallolla on elämys, jota harva on päässyt kokemaan. Kuumailmapallolennon kokeneella ylioppilaalla on ihan varmasti paljon kerrottavaa ystävilleen!

 

 

Lasinpuhallusta

Tämä inspiroiva ja tunnelmallinen elämys antaa ylioppilaalle mahdollisuuden käyttää luovuutta ja puhaltaa uniikki lasiesine ammattilaisen ohjauksessa. Luotu maljakko tai tuoppi tulee muistuttamaan sankaria ainutlaatuisesta kokemuksesta vielä pitkään!

 

 

Lento tandemvarjolla

Sykähdyttävä lentoelämys ilahduttaa ylioppilasta takuulla enemmän kuin kakkulapio kaiverruksineen. Mieleen jäävä muisto on kaikista arvokkain lahja päivän sankarille!

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.