Drifting

Drifting on Japanissa alkunsa saanut autourheilun muoto. Driftingissä on idea ajaa autolla sivuluisussa koko radan ajan mahdollisimman suurella nopeudella. Drifting sopii elämyslahjojen valikoimaan täydellisesti, sillä se tarjoaa jotain uutta. Tämä ei ole yleinen laji Suomessa, mutta se tarjoaa hurjan määrän adrenaliinia. Siinä pääset kokemaan autourheilua parhaimmillaan. Drifting sopii vauhdin ja hurjastelun ystäville, koska siinä kumi palaa ja kierrokset ovat tapissa.
Selaa kategorioita
Näytetään: 0
Jotkut sanovat, että drifting on hauskinta, mitä autolla voi tehdä. Ja he tuskin ovat väärässä. Tämä epätavallinen, adrenaliinintäyteinen moottoriurheilulaji ei ole vielä yleinen Suomessa. Drifting-elämyksiä järjestetään tällä hetkellä Malmössä, Ruotsissa. Drifting on siitä epätavallinen laji verrattuna muuhun moottoriurheiluun, että siinä sekuntikello ei määrittele voittajia ja häviäjiä. Driftingissä ajalla ei ole väliä, ainoastaan nopeus, kulma ja läheisyys merkitsevät. Lajissa testataan kuljettajan autonhallintaa, rohkeutta ja luotettavuutta sivuluisussa. Varoitus, tähän lajiin saattaa jäädä koukkuun!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.