Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Tandemhyppy

Yksi Elämyslahjojen klassikkotuotteista on tuttu ja turvallinen tandemhyppy. Elämys sopii niin miehille kuin naisillekin ikään katsomatta, ja vuodesta toiseen sitä ostetaan suosittuna lahjavaihtoehtona. Tandemhyppy hankitaan usein polttarilahjaksi. Tandemhyppy on myös erinomainen lahja esimerkiksi korkean paikan kammon voittamiseksi. Tandemhyppääjä on koko hypyn ajan kiinni hyppymestarissa. Hyppymestari on läsnä koko ajan, joten hyppääjän ei tarvitse huolehtia hypyn ajoituksesta tai laskuvarjon vetämisestä.
Selaa kategorioita
Näytetään: 8

Tandemhyppy on extreme-elämysten keulakuva

Tandemhyppy on Elämyslahjojen klassikko! Olet turvallisissa ja luotettavissa käsissä, kun sinut on kytketty valjaiden kanssa koulutettuun ohjaajaan, joka opastaa sinua koko hypyn ajan: aina exitistä, vapaasta pudotuksesta, laskuvarjon ohjauksesta laskeutumiseen.

Tandemhypystä ei adrenaliinia ja jännitystä puutu

Tandemhyppy on houkutteleva ja suosittu lentoelämys kaikkien adrenaliinin nälkäisten keskuudessa! Adrenaliinin virtauksen lisäksi tandemhypyllä on monia terveyshyötyjä, kuten stressin helpottaminen, henkilökohtaisten pelkojen kohtaaminen, ylävartalon vahvuuden kehittäminen ja luottamuksen rakentaminen.

Ylivoimaisesti suosituin lentoelämys on tandemhyppy

Oletko valmis syöksymään vapaapudotukseen? Ota vastaan haaste ja adrenaliini, jota olet varmasti kaivannut. On olemassa monia erilaisia lentokokemuksia aina tuulitunneleista kuumailmapallolentoihin, mutta tandemlaskuvarjohyppy on niistä ehdottomasti suosituin! Vain taivas on rajana!