Fengshui -pikasiivous

1 2 3 4 5 (0)
Koko Suomi
1 henkilöä

50 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Harmoniaa kotiin

Kodin tulee ilahduttaa, rauhoittaa ja myös energisoida – ei ahdistaa eikä lisätä kaoottisuuden tunnetta. Tähän ohjenuoraan perustuu fengshui, maailmallakin paljon huomiota saanut kiinalaiseen kosmologiaan perustuva sisustusoppi. Fengshui –konsultaatiolla kodin energiat saadaan virtaamaan vapaasti, jolloin kodista tulee yksinkertaisilla mutta tehokkailla muutoksilla avarampi, viihtyisämpi ja tasapainoisempi paikka elää. Fengshuita hyödynnetään muun muassa huipputason hotelleissa ja maailmanluokan tähtien luksuskodeissa - tämän opin avulla voi kuka tahansa luoda kotiin harmonisen ilmapiirin!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • yksilöidyt fengshui –sisustusneuvot, jotka tehdään asiakkaan toimittaman kodin pohjapiirroksen perusteella
  • fengshui –konsultti kartoittaa lahjan saajan kodin energiatukokset ja antaa yksityiskohtaisia vinkkejä, joilla kodin hyvinvointia voidaan pienin muutoksin parantaa
  • sisustusneuvot toimitetaan lahjan saajan kotiosoitteeseen

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Hyvinvointi- ja kotoilubuumi on rantautunut Suomeen rytinällä. Fengshui –pikasiivous onkin erinomainen lahja sisustuksesta inspiroituvalle ystävälle. Mikäli ystäväsi on jäänyt koukkuun itämaiseen estetiikkaan tai aasialaisiin lajeihin, kuten joogaan, ilahtuu hän takuulla myös tästä fengshui –lahjasta!

Tiesitkö?
Fengshui (風水 fēngshuǐ, tuuli-vesi) on kiinalaiseen kosmologiaan perustuva kokonaisvaltainen rakentamista käsittelevä oppi. Sen avulla pyritään saamaan aikaan rakennettu ympäristö, joka on ihmiselle mahdollisimman suotuisa ottamalla huomioon sancai (三財 sāncái, kolme aarretta) eli taivas (天 tiān), maa (地 dì) ja ihminen (人 rén).

Sijainti

Koko Suomi

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Siivousneuvot saat toimitettuna kotiosoitteeseesi.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Kaikissa sääolosuhteissa.

Lisätiedot

Asiakas toimittaa pohjapiirustuksen palvelun tarjojalle postitse. Siivousneuvot saat kirjattuna pohjapiirrokseesi ja toimitettuna kotiosoitteeseesi.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.