Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

TARZILANDIA

Tarzilandia on pääkaupunkiseudulla toimiva ja klassisten Fengshuin perustuvien kurssien järjestäjä.

Fengshui on tuhansia vuosia vanha kiinalainen ympäristöoppi. Fengshuin tarkoituksena on luoda ympäristö, joka edistää ihmisen omaa hyvinvointia. Fengshuin peruskäsite on elämänenergia, jonka vapaata energiavirtaa halutaan hyödyntää eri paikoissa. Fengshuin katsotaan sisältävän erilaisia sisustus ja rakentamisohjeita kotiin tai paikkaan jossa vietetään paljon aikaa. Fengshuin mukaan kodin sisällä fyysinen ympäristö peilaa energiaa. Väärillä tai huonoilla tavaroilla voi myös Fengshuin mukaan aiheuttaa negatiivista energiaa josta pyritään pääsemään eroon. Fengshuita hyödynnetään maailmalla paljon ja mm. huipputason hotelleissa.

Tarzilandian kursseilla opitaan mm. Fengshuin perusteita, Fengshuin elementtien kiertokulkuun, käsityksen alueista joissa chi-energia liikkuu sekä siitä miten kotona saadaan esim. energiat virtaamaan vapaasti, jotta asuinympäristö olisi tasalaatuisempi ja yleisesti parempi paikka elää. Tarzilandia järjestää myös kotikonsultaatioita, jonka avulla jokaisen kotia voidaan parantaa ja energisoida tehokkaasti.

Tarzilandian kurssit sopivat kaikille kodin sisustamisesta kiinnostuneelle ja erityisesti Fengshuin ystäville tai sen aihepiiristä kiinnostuneille.
Selaa kategorioita