Haluaisitko itse ohjata lentokonetta?

1 2 3 4 5 (71)
Helsinki
1 henkilöä

185 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Ilmojen halki käy lentäjän tie

Meistä kaikista ei ole ehkä täyspäiväisiksi piloteiksi, mutta se ei estä lentohaaveiden toteuttamista pienkoneen ohjaimissa. Helsingissä järjestettävä lentoesittelykurssi kaksipaikkaisella ultrakevyellä lentokoneella tarjoaa taivaallista menoa kaikille oman elämänsä Heimo Huimille. Lentoja järjestetään kaikkina päivinä vuoden ympäri sääolosuhteet huomioiden: elämyksen pääsee siis kokemaan halutessaan niin pilkkihaalareissa kuin tennissukkasandaaleissakin.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahja sisältää 30 minuuttia lentoaikaa pienkoneella pöristellen. Ohjaamossa ei tarvitse kuitenkaan sinnitellä yksin, sillä lahjan saajan viereen istahtaa kokenut lento-opettaja, joka opastaa koneen ohjaamisessa alusta loppuun saakka. Lahjaan sisältyy lisäksi Suomen Ultrapilotit ry:n jäsenyys sekä lyhyt (mutta tarpeeksi pitkä!) teoriaopetus lentämisestä. Ja jotta elämyksestä jäisi kerskailuvaraa pitkäksi aikaa, osallistujan käteen lyödään lopuksi aito diplomi kevytlentokoneen ohjaamisesta.

Huomaa, että koneen nostaminen taivaalle ja turvallinen paluu maankamaralle vaativat pikakurssia enemmän opintoja, joten nämä vaiheet suorittaa ohjaamossa matkustava kouluttaja. Osallistuja pääsee ohjausvastuuseen heti, kun kone on turvallisesti yläilmoissa.

Kenelle elämyslahja sopii?

Esittelykurssi kevytlentokoneella soveltuu jokaiselle ilmailulajeista kiinnostuneelle tai muuten vain kokeilunhaluiselle ja vauhtia kaipaavalle henkilölle. Tämä toimii mahtavana lahjana merkkipäivänä tai polttareissa!

Käy lukemassa blogistamme elämystestaajan lentofiilistelyt


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Kevyt ulkovaatetus.

Kesto

Lentoaika 30 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö. Voit ottaa mukaan kannustusjoukkoja kameroineen.

Sää

Lentoja järjestetään ympäri vuoden sääolosuhteet huomioiden. Jos keli ei ole sopiva, lento siirretään.

Lisätiedot

Lentoelämyslahjakorttia ei voi lunastaa päihteiden vaikutuksen alaisena. Elämyslahjakortin hintaan sisältyy Suomen Ultrapilotit ry:n jäsenyys (vakuutus) sekä diplomi lennosta. Elämystestaajan kommentti

Pinja

Olen tottunut matkustamaan lentokoneella, joten en uskonut lentämisen kevytlentokoneella olevan näin jännittävää. Kun maa loittoni kirjaimellisesti jalkojen alla, alkoi myös pulssini kohoamaan, ilmavirran todella tuntee! Kone oli kuitenkin keveydestään huolimatta vakaa ja mielettömät maisemat ympärillä saivat minut nopeasti rauhalliseksi. Meille suotiin kaunis lentopäivä ja saariston yli lentäessä koko mielen valtasi ihana vapaudentunne ja tyyneys. Lennon aikana saa myös itse tarttua ohjauskeppiin. Yllättävää oli, kuinka herkästi kone reagoi pieniinkin ohjausliikkeisiin! Laskeuduttuamme olin aika hiljaa, pelkkää hymyä :)

Miksi juuri tämä elämys?

  • Ainutkertainen tilaisuus päästä itse ohjaamaan lentokonetta ammattilentäjän opastuksella
  • Upeat maisemat 180 asteen näkymällä
  • Nostattaa arjen yläpuolelle, uskomaton kokemus


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Mike Aalto

Lahjan lunastaminen oli helppoa sekä lento oli loistava. Kiitos lentäjälle.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.