Otsikko

 

Tule kokemaan vuoristorata maasta käsin...

ElämysLahjat.fi on näyttävästi esillä KY City Challenge -seikkailu-urheilukilpailun lähtötilaisuudessa Helsingin Rautatientorilla perjantaina 9.5. klo 12-17. Tuomme sinne Oculus Rift virtuaalivuoristoratavekottimen, jota pääsee veloituksetta kokeilemaan.

Mikä on Oculus Rift?

Oculus Rift on ensimmäinen laite, joka luo uskottavan immersion virtuaalitodellisuuslaseilla. Vuoristorata on ensimmäinen sovellus, jota laitteella voi kokea. Lasit peittävät käyttäjän koko näkökentän, ja simulaation aikana päätä kääntämällä kuvakulma virtuaaliympäristössä muuttuu saaden aikaan immersion tunteen.

Myös lauantaina pääsee kokeilemaan

Lauantaina 10.5. klo 12-17 olemme samalla elämyksellä Itäkeskuksen ensimmäisen kerroksen promopisteellä ja sielläkin pääsee veloituksetta kokeilemaan hurjaa vuoristorataa!

Virtuaalitodellisuuslaseja pääsee siis kokeilemaan:

  • pe 9.5. klo 12-17 Helsingin rautatientorilla
  • la 10.5. klo 12-17 Itäkeskuksen ensimmäisen kerroksen promopisteellä.

Tule mukaan kokeilemaan!

Virtuaalielämykset ovat jo todellisuutta

Oculus Rift on ensimmäisten joukossa tuomassa virtuaalitodellisuutta kaikkien ulottuville. Oculuksen kautta tuntee elävästi vuoristoradan nousut ja laskut. Lue lisää virtuaalilaseista:

 Lisätiedot tapahtumasta:

Tiina Kraus
Markkinointiassistentti
tiina@elamyslahjat.fi 

 

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.