GAME CAVE

Game Cave on moderni ja nykyajan pelisali, joka tarjoaa loistavat tilat kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Pelisali sijaitsee Espoon Olarissa ja vain 800 metrin kävelymatkan päässä Iso-Omenan kauppakeskuksesta. Game Cave on avoinna joka päivä aukioloaikojen mukaisesti.

Game Cave Pelisalista löytyy 18 vuokrattavaa ja todella tehokasta modernia pc-pelikonetta, jotka takaavat ikimuistoiset pelikokemukset. Tehokkaat pelikoneet ja laitteet on suunniteltu ammattikäyttöön. Pelien parissa voi helposti viettää useita tunteja tai vaikka koko päivän. Pelejä koneilta löytyy paljon ja suosituimpia niistä ovat ehdottomasti mm. CS:GO, Fortnite, Overwatch, Minecraft, World of Warcraft, League of Legends, Dota 2 ja Hearthstone. Pelejä pääsee pelaamaan myös omilla tunnuksilla ja tarvittaessa omilla välineillä, kuten esim. hiirellä jos pelaaminen tuntuu luontevalta siten.

Game Caven pelisalin konsolinurkasta löytyy järisyttävän suuri 82” LED-TV, jonka parissa voi pelata jopa 6 hengen porukalla Playstation 4 ja Nintendo Switch pelejä. Peleinä löytyy mm. tutut NHL ja Fifa sekä lukuisia muita suosittuja konsolipelejä.

Virtuaalimaailmassa pelaaminen on monelle uutta ja sen pääsee myös kokemaan Game Caven pelisalissa. VR pelejä löytyy paljon ja suosituimpia pelejä ovat mm. Job Simulator, Vacation Simulator ja Beat Saber.

Game Caven uutuuksena on ajosimulaattorit, joilla pääsee pelaamaan alan uusimpia ajosimulaattoripelejä. Nyt on aika näyttää kavereille formula ja ralli taitosi!

Game Cave pelisalissa voidaan järjestää myös yksityistilaisuuksia ja joukkueen välisiä otteluita. 10 hengen erillinen pelihuone joukkueellesi, kaveriporukallesi tai vaikkapa uniikkeja synttäreitä varten. Tilaisuuden voi kruunata kätevästi ruokailulla ja jälkipelien fiilistelyt voidaan käydä läpi saunassa. Erillisessä kattohuoneistossa olevasta sauna- ja kokoustilasta on huikeat näkymät Espoon ympäristöön. Tilaan mahtuu kokonaisuudessaan jopa 40-50 henkilöä.
Selaa kategorioita
Näytetään: